Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2018.07.16. hétfő Valter
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Összességében elégedett vagyok

Összességében elégedett vagyok

2009. június. 23. 21:57
A 2008/2009 es szezon után Tóth László vezetőedző válaszolt pár kérdésünkre és elmondta összességében elégedett a csapat negyedik helyezésével, ami a klub eddigi legjobb eredménye.

 

Elégedett-e a helyezéssel?

Ha az egész évet globálisan vesszük figyelembe - tehát az anyagi helyzetünket és a többi körülményt is - elégedettnek kell lennem, viszont ha arra gondolok, hogy egy nagyon jó őszt produkált a csapat, és egy jobb tavasz esetén a dobogóra is felérhettünk volna, akkor kicsit csalódott vagyok. De mégegyszer kiemelném összességében véve elégedett vagyok, a bőcsi sport eddigi legjobb eredményét értük el és ez nagy siker számunkra.ősszel a második lett a csapat, a tavasszal a kilencedik, mi lehet az oka a visszaesésnek?

Egyértelműen elmondtam már korábban is, hogy nem a szakmai munkában vagy az edzésekben keresendő a hiba. Sajnos tavasszal rossz játékospolitikát választottunk. Hat olyan játékost engedtünk el, akik ősszel alapemberek voltak, vagy csereként beállva minőségi pótlást jelentettek, akár ki is emelhetem őket név szerint: Siróczki, Jeney, Zsarnai, Kóka, Török, Gaál. Tavasszal kockázatot vállaltunk és több fiatal játékost hoztunk fel a keretbe, illetve arra sem számítottunk, hogy a ferencvárosi mérkőzés után két alapemberünk Lipták és Szakszon megsérül, őket sajnos nem tudtuk pótolni. Szinte az első 10 fordulóban minden mérkőzésen volt 2-3 hiányzónk. Az érkezők nem tudták a távozókat pótolni, itt nem a játék tudásra gondolok, hanem arra hogy mentálisan, és morálisan másképp álltak a csapathoz. Egyetlen pozitívum, hogy a sérülések és a szűk keret miatt bekerülő Vasas Viktor jó teljesítménnyel rukkolt elő. A fiatal 92-es születésű játékos után több akadémia is érdeklődött már, legutóbb a Puskás-Suzuki kupán is részt vett.Kit emelne ki a csapatból tavasszal és ősszel?

ősszel csapatként voltunk egységesek, az volt az erősségünk. Ha 2-3 ember nem teljesített jól, akkor is tudtunk cserélni, tudtunk váltani. Sajnos a már említett rossz játékospolitikánk és a sorozatos sérülések miatt, a tavaszi csapat távol maradt teljesítményben az őszitől. Volt olyan mérkőzés, gondolok itt a barcika elleni találkozóra, ahol kettős sérülés után már nem is tudtunk cserélni, és ennek köszönhetően 2-0 ás előnyből vesztettünk két pontot. Ha több pénzt áldozunk a tavaszra és nagyobb keretünk lett volna, akkor most a bronzérmet ünnepelnénk. Tavasszal a már említett Vasas Viktort emelném ki, sokan felfigyeltek a fiatal játékosra.Mikor kezdődik a felkészülés?

Július 7-én vagy 8-án kezdődik a felkészülés, ez még egyeztetés alatt van.Mi lesz a cél a következő szezonban?

Nagyban befolyásolja a célkitűzésünket, hogy mennyire sikerül a keretet kialakítanunk, sikerülnek-e azok az igazolások, amiket elterveztünk. Vérátömlesztés lesz a keretben, amire számítani is lehetett. Egyrészt anyagi megfontolásból, másrészt pedig szeretnénk eredményesek lenni. Olyan játékosokat szeretnénk igazolni, akik elismerik és függetleníteni tudják magukat a körülményektől, mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzéseken. Olyan játékosokkal tudunk újra eredményes csapatot építeni, akik ambíziózusak, mentálisan rá tudnak hangolódni a mérkőzésekre. Konkrét neveket még nem tudok és nem is akarok mondani, mivel mások figyelmét nem szeretném felhívni ezekre a játékosokra.

 

A 2008/2009 es szezon statisztikáit, mérkőzéseit és tabelláját az archívumban a következő helyen találhatják meg szurkolóink: 2008/2009 NBII.

 

A 2008/2009 es szezon mérkőzéseiről készült képeket a képgalériában a következő helyen találhatják meg szurkolóink: 2008/2009 NBII.

 

(Fotó: Balázs Flórián )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 30 75
2. Felsőzsolca 30 71
3. Ózd 30 65
4. Mád 30 65
5. Edelény 30 52
6. Bogács 30 46
7. Encs 30 46
8. Bőcs 30 44
9. Hidasnémeti 30 41
10. Onga 30 37
11. Gesztely 30 34
12. Szerencs 30 32
13. Bánhorváti 30 30
14. Karcsa 30 27
15. Szendrő * 30 12
16. Varbó * 30 8
Góllövőlista
Vadász Elek27
Orosz Tamás11
Balázs László8
Tóth Balázs5
Tóth Tamás5
Molnár Zsolt4
Gaál Gergő3
Macsó Szilárd1
Kerekes Máté1
Balogh Bence1
Bernáth János1