Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.09.20. szerda Friderika
Következő mérkőzés
Onga - Bőcs KSC Onga - Bőcs KSC
Onga - Bőcs KSC
7. forduló
2017.09.24. 16:00
Onga
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Összességében elégedett vagyok

Összességében elégedett vagyok

2009. június. 23. 21:57
A 2008/2009 es szezon után Tóth László vezetőedző válaszolt pár kérdésünkre és elmondta összességében elégedett a csapat negyedik helyezésével, ami a klub eddigi legjobb eredménye.

 

Elégedett-e a helyezéssel?

Ha az egész évet globálisan vesszük figyelembe - tehát az anyagi helyzetünket és a többi körülményt is - elégedettnek kell lennem, viszont ha arra gondolok, hogy egy nagyon jó őszt produkált a csapat, és egy jobb tavasz esetén a dobogóra is felérhettünk volna, akkor kicsit csalódott vagyok. De mégegyszer kiemelném összességében véve elégedett vagyok, a bőcsi sport eddigi legjobb eredményét értük el és ez nagy siker számunkra.ősszel a második lett a csapat, a tavasszal a kilencedik, mi lehet az oka a visszaesésnek?

Egyértelműen elmondtam már korábban is, hogy nem a szakmai munkában vagy az edzésekben keresendő a hiba. Sajnos tavasszal rossz játékospolitikát választottunk. Hat olyan játékost engedtünk el, akik ősszel alapemberek voltak, vagy csereként beállva minőségi pótlást jelentettek, akár ki is emelhetem őket név szerint: Siróczki, Jeney, Zsarnai, Kóka, Török, Gaál. Tavasszal kockázatot vállaltunk és több fiatal játékost hoztunk fel a keretbe, illetve arra sem számítottunk, hogy a ferencvárosi mérkőzés után két alapemberünk Lipták és Szakszon megsérül, őket sajnos nem tudtuk pótolni. Szinte az első 10 fordulóban minden mérkőzésen volt 2-3 hiányzónk. Az érkezők nem tudták a távozókat pótolni, itt nem a játék tudásra gondolok, hanem arra hogy mentálisan, és morálisan másképp álltak a csapathoz. Egyetlen pozitívum, hogy a sérülések és a szűk keret miatt bekerülő Vasas Viktor jó teljesítménnyel rukkolt elő. A fiatal 92-es születésű játékos után több akadémia is érdeklődött már, legutóbb a Puskás-Suzuki kupán is részt vett.Kit emelne ki a csapatból tavasszal és ősszel?

ősszel csapatként voltunk egységesek, az volt az erősségünk. Ha 2-3 ember nem teljesített jól, akkor is tudtunk cserélni, tudtunk váltani. Sajnos a már említett rossz játékospolitikánk és a sorozatos sérülések miatt, a tavaszi csapat távol maradt teljesítményben az őszitől. Volt olyan mérkőzés, gondolok itt a barcika elleni találkozóra, ahol kettős sérülés után már nem is tudtunk cserélni, és ennek köszönhetően 2-0 ás előnyből vesztettünk két pontot. Ha több pénzt áldozunk a tavaszra és nagyobb keretünk lett volna, akkor most a bronzérmet ünnepelnénk. Tavasszal a már említett Vasas Viktort emelném ki, sokan felfigyeltek a fiatal játékosra.Mikor kezdődik a felkészülés?

Július 7-én vagy 8-án kezdődik a felkészülés, ez még egyeztetés alatt van.Mi lesz a cél a következő szezonban?

Nagyban befolyásolja a célkitűzésünket, hogy mennyire sikerül a keretet kialakítanunk, sikerülnek-e azok az igazolások, amiket elterveztünk. Vérátömlesztés lesz a keretben, amire számítani is lehetett. Egyrészt anyagi megfontolásból, másrészt pedig szeretnénk eredményesek lenni. Olyan játékosokat szeretnénk igazolni, akik elismerik és függetleníteni tudják magukat a körülményektől, mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzéseken. Olyan játékosokkal tudunk újra eredményes csapatot építeni, akik ambíziózusak, mentálisan rá tudnak hangolódni a mérkőzésekre. Konkrét neveket még nem tudok és nem is akarok mondani, mivel mások figyelmét nem szeretném felhívni ezekre a játékosokra.

 

A 2008/2009 es szezon statisztikáit, mérkőzéseit és tabelláját az archívumban a következő helyen találhatják meg szurkolóink: 2008/2009 NBII.

 

A 2008/2009 es szezon mérkőzéseiről készült képeket a képgalériában a következő helyen találhatják meg szurkolóink: 2008/2009 NBII.

 

(Fotó: Balázs Flórián )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 5 15
2. Mád 5 13
3. Ózd 5 13
4. Felsőzsolca 5 11
5. Encs 5 10
6. Bogács 5 8
7. Edelény 5 7
8. Gesztely 5 7
9. Bőcs 5 7
10. Hidasnémeti 5 5
11. Bánhorváti 5 3
12. Szerencs 5 3
13. Onga 5 3
14. Szendrő 5 3
15. Varbó 5 3
16. Karcsa 5 2
Góllövőlista
Vadász Elek6
Orosz Tamás5
Tóth Tamás2
Balázs László1
Kerekes Máté1