Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.09.18. szerda Diána
Következő mérkőzés
Gönc - Bőcs KSC Gönc - Bőcs KSC
Gönc - Bőcs KSC
7. forduló
2019.09.22. 16:00
Gönc

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Az NBII. is részesülhet a közvetítési díjakból

Az NBII. is részesülhet a közvetítési díjakból

2009. július. 11. 11:59
Az MLSZ elnöksége két héttel ezelőtti ülésén bízta meg Kutasi Róbertet, a REAC klubigazgatóját, azzal, hogy tegyen javaslatot az NB II-es bizottság új összetételére és dolgozzon ki tervezetet a testület céljaival, tevékenységével kapcsolatban. A tervek között szerepel a közvetítési jogok igazságos elosztása is a másodosztály csapataira nézve.

 

Az MLSZ elnöksége két héttel ezelőtti ülésén bízta meg Kutasi Róbertet, a REAC klubigazgatóját, azzal, hogy - mivel Berki Krisztián együttese, a Ferencváros, és Bíró Péter csapata, a Lombard feljutott az élvonalba - tegyen javaslatot az NB II-es bizottság új összetételére és dolgozzon ki tervezetet a testület céljaival, tevékenységével kapcsolatban. Kutasi Róbert tegnap vázolta elképzeléseit a sportág elsőszámú irányító testületének tagjai előtt.
 
- Nagy örömmel fogadtam el a megbízatást, mert labdarúgásunk második vonala kissé el volt hanyagolva az utóbbi időben, én pedig sok szállal kötődöm az NB II-höz, és hiszem, hogy érdemes fejleszteni, időt, energiát áldozni rá - nyilatkozta honlapunknak Kutasi Róbert. - Sok lehetőség rejlik a másodosztályban, bízom abban, hogy ezeket ki is tudjuk használni.


- Kik lesznek a testület tagjai?

- Igyekeztem olyan személyeket választani, akik tudnak és akarnak is tenni ezért az osztályért. Megkerestem Tóth Dénest, a Szolnok klubigazgatóját, Mátyás Tibort, a BKV szakosztály-igazgatóját, valamint Vincze Andrást, a Nemzeti Sport labdarúgó rovatának vezetőjét, és mindhárman igent is mondtak. A bizottság még nem teljes, fel fogok kérni valakit, aki hajlandó időt és energiát áldozni a cél érdekében a Nyugati csoport képviselői közül, valamint fenntartunk egy helyet egy támogatónak, akinek segítségével értékesíthetjük majd az NB II nevét.


- Milyen célokat tűz ki a bizottság elé?

- Tennivaló van bőven… Kidolgozzuk a 2010-2011-es versenyrendszert, amelynek minden klubnak meg kell felelnie. Szeretnénk a lehető legjobban kihasználni a hosszú, több mint három hónapos téli szünetet, erre az időszakra ki akarunk találni valamilyen versenyeztetési lehetőséget. Ez lehet a két csoport válogatottjainak összecsapása, vagy kialakulhat egy összevont NB II-es gárda, amely akár a nemzetközi porondra is kiléphet. Szervezhetünk téli tornát is a másodosztályú klubok számára, a fontos az, hogy a lehető legtöbbször játszhassanak a futballisták.


- Az NB II-es grémium együttműködik majd az NB I-es testülettel?

- Természetesen, hiszen mindkét vonal fontos része a magyar labdarúgásnak. Most, hogy a tévés jogdíjakból komoly pénzek folynak majd be a magyar futballba, ki kell dolgozni egy igazságos elosztási rendszert, amelynek révén az NB II-es klubok is részesülnek a bevételből. Ez így igazságos, mert ebben az osztályban versenyez több élvonalbeli klub második együttese is, innen visznek el játékosokat, akikkel erősíthetnek az NB I-esek, tehát segítenünk kell egymást. 
 
 
(Forrás: www.mlsz.hu)
 
 

előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Irhás Ignác2
Titkó Gergő1
Balázs László1
Vadász Elek1
Orosz Tamás1