Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.10.15. kedd Teréz
Következő mérkőzés
Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC
Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC
11. forduló
2019.10.19. 14:30
Bogács

Képek
Főoldal » Urbin és Szakszon a Keleti válogatott bő keretében

Urbin és Szakszon a Keleti válogatott bő keretében

2009. november. 16. 12:40
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége támogatta az NB II-es bizottság tervét arra vonatkozóan, hogy bemutatkozási, kiugrási lehetőséget kapjanak azok a huszonéves, fiatal magyar tehetségek, akik jelenleg a másodosztályban szerepelnek.

 

November 19-én a Pető Zoltán által vezetett Keleti csoport válogatottjának tagjai találkoznak Telkiben, majd egy héttel később Mátyus János irányításával a Nyugati csoport legjobbjai készülhetnek válogatottakhoz méltó módon a szövetség világszínvonalú edzőközpontjában. A Kelet-Nyugat rangadóra december 4-én, ugyancsak Telkiben kerül sor.
A mérkőzésre már csak a szakvezetők által kiválasztott legjobb 30 labdarúgó kap meghívást, majd ezt követően kialakul az NB II-es Ligaválogatott kerete, készen arra, hogy a játékosok akár a nemzetközi porondon is igazolják tehetségüket.

Kutasi Róbert, az NB II-es bizottság elnöke szerint az egész magyar futball profitálhat a második vonal fejlődéséből.

 

- Egészen bizonyos, hogy a másodosztályban is szerepelnek olyan futballisták, akik erősítést jelenthetnek az élvonalbeli csapatoknak, meggyőződésem, hogy a fiatal magyar játékosok jobb teljesítményre lehetnek képesek, mint jó néhány légiós - jelentette ki Kutasi Róbert. - Az NB II-es Ligaválogatott célja, hogy a korábban ugyancsak a másodosztályban feltűnt Vanczákhoz, Gerához vagy Torghelléhez hasonló tehetségek kerüljenek reflektorfénybe - ezért az a tervünk, hogy a Kelet-Nyugat mérkőzésre meghívjuk Telkibe a magyar futball tekintélyes alakjait, hiszem, hogy az ő szemük nem csal, jelenlétük motiváció mindenkinek. Érdekesség, hogy nem csak a játékosok kapnak óriási lehetőséget, hanem megpróbálunk esélyt adni az edzői pályán most induló, reményteljes szakembereknek: így bizonyíthat szakvezetőként két korábbi sokszoros válogatott futballista, Mátyus János és Pető Zoltán.


Pető Zoltán már ki is jelölte az első kiválasztó táborra a Keleti csoport válogatottjának keretét.

Kapusok: Verpecz (DVSC-DEAC), Sztankó (Vác)

Védők: Miklósvári (Cegléd), Szamosszegi (Makó), Kardos (DVSC-DEAC), Kapcsos (REAC), Ködöböcz (Vecsés), Makrai (BKV), Szakszon (Bőcs), Forró (MTK II) Hegedüs (Vác), Hevesi-Tóth (Szolnok), Szokol (Békéscsaba)

Középpályások: Menyhárt (Vecsés), Dancs (REAC), Kovács (Mezőkövesd), Kiss L. (Hajdúböszörmény), Spitzmüller (DVSC-DEAC), Ulviczki (Szolnok), Kiss T. (REAC) Pozsár (Békéscsaba), Rakonczai (Makó), Nagy T. (Vác), Selei (Cegléd), Arnócki (Hajdúböszörmény)

Csatárok: Balázs (Békéscsaba), Urbin (Bőcs), Fekete (Vác), Csehi (Szolnok), Bogdány (Mezőkövesd).

 

(Forrás: www.mlsz.hu)

 


Címkék: nb2, válogatott
előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Vadász Elek8
Balázs László2
El-Sherif Omar2
Irhás Ignác2
Szegedi Tibor1
Titkó Gergő1
Matesz Attila1
Orosz Tamás1