Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2018.12.11. kedd Árpád
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Lapszemle: Mindig az első gondolat a jó

Lapszemle: Mindig az első gondolat a jó

2009. november. 21. 13:15
Tóth László vezetőedző múlthétvégi nyilatkozatával kapcsolatban készített interjút az nb2.hu, amit itt olvashatnak látogatóink.

 

„Rossz döntéseket hoztam a mérkőzés előtt, amit menet közben ideiglenesen tudtam korrigálni, de a futball megbüntetett hibámért.” - Ez volt az a rövid a nyilatkozat, amelynek hátterét szerettük volna megfejteni. Szerkesztőségünk megkereste Tóth Lászlót, aki az egyik „rossz döntésének” következményeként éppen Székesfehérvárról tartott hazafelé:

- Igen, azt mondtam, hogy rossz döntéseket hoztam, amit úgy értettem, hogy hét közben az edzéseken kialakult a fejemben egy kezdő csapat, de ezt a hét végére megváltoztattam, és kiderült, hogy rosszul tettem. Ebalát már a huszonötödik percben le kellett cserélnem sérülés miatt, holott nyilvánvaló volt számomra a meccs előtt, hogy nem épült fel teljesen a sérüléséből, ennek ellenére vállalta a játékot, én pedig a kezdőbe jelöltem - nem lett volna szabad. Most jövök Fehérvárról, egy térdspecialistánál voltunk és kiderült, hogy műteni kell porcleválás miatt. A kapusunk sem volt teljesen egészséges, mégis őt védettem, ráadásul egyes mutatott teljesítményekkel sem voltam elégedett, de ez maradjon a csapat belügye. Viszonylag hamar rájöttem erre, csak akkor már 2-0 volt oda.

- Mégis sikerült egyenlíteni és még a mérkőzésből is sok hátra volt.


- Csak az volt a baj, hogy sok energiánkat felemésztette az egalizálás, plusz az előbb említett tényezők együttesen eredményezték azt, hogy veszítettünk egy jó csapat ellen. Ha kitartok az eredeti elképzelésem mellett, talán máshogy alakult volna, de ez már sosem derül ki. Nyerni akartunk, mert akkor két pontra vagyunk a Szolnok, REAC párostól, ami a tavaszi folytatás előtt mondanom sem kell, hogy mit jelentett volna. Most megtanultam, hogy csak száz százalékos egészségi és edzettségi állapotban lévő labdarúgót szabad pályára küldeni, és erre a futball tanított meg, úgy, hogy megbüntetett és kikaptunk. Már tudom, hogy mindig az első gondolat a jó.

Egy biztos, Tóth László ezt, a sors adta leckét, amíg él nem felejti el. Viszont felmondani már csak jövőre lesz lehetősége. Az nb2.hu ott lesz a vizsgán…

 

(Fotó: Balázs Flórián , Forrás: www.nb2.hu )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Ózdi FC 15 39
2. Bőcs 14 28
3. Mezőkövesd Zsóry II. 15 26
4. Bánhorváti-KBSC 15 26
5. Encs 15 26
6. Hidasnémeti VSC 15 26
7. Gesztely 15 23
8. BTE Felsőzsolca 15 23
9. Bükkzsérc 15 22
10. Bogács Thermálfürdő 15 18
11. Edelényi FC 15 16
12. Mád 15 16
13. Parasznya 15 15
14. Szerencs 15 5
15. Onga 15 3
Góllövőlista
Vadász Elek13
Orosz Tamás11
Tóth Tamás3
Kerekes Máté3
Molnár Zsolt2
Banu Attila2
Mertus Tamás1
Matesz Attila1
Mida Attila1