Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.09.19. kedd Vilhelmina
Következő mérkőzés
Onga - Bőcs KSC Onga - Bőcs KSC
Onga - Bőcs KSC
7. forduló
2017.09.24. 16:00
Onga
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Lapszemle: Mindig az első gondolat a jó

Lapszemle: Mindig az első gondolat a jó

2009. november. 21. 13:15
Tóth László vezetőedző múlthétvégi nyilatkozatával kapcsolatban készített interjút az nb2.hu, amit itt olvashatnak látogatóink.

 

„Rossz döntéseket hoztam a mérkőzés előtt, amit menet közben ideiglenesen tudtam korrigálni, de a futball megbüntetett hibámért.” - Ez volt az a rövid a nyilatkozat, amelynek hátterét szerettük volna megfejteni. Szerkesztőségünk megkereste Tóth Lászlót, aki az egyik „rossz döntésének” következményeként éppen Székesfehérvárról tartott hazafelé:

- Igen, azt mondtam, hogy rossz döntéseket hoztam, amit úgy értettem, hogy hét közben az edzéseken kialakult a fejemben egy kezdő csapat, de ezt a hét végére megváltoztattam, és kiderült, hogy rosszul tettem. Ebalát már a huszonötödik percben le kellett cserélnem sérülés miatt, holott nyilvánvaló volt számomra a meccs előtt, hogy nem épült fel teljesen a sérüléséből, ennek ellenére vállalta a játékot, én pedig a kezdőbe jelöltem - nem lett volna szabad. Most jövök Fehérvárról, egy térdspecialistánál voltunk és kiderült, hogy műteni kell porcleválás miatt. A kapusunk sem volt teljesen egészséges, mégis őt védettem, ráadásul egyes mutatott teljesítményekkel sem voltam elégedett, de ez maradjon a csapat belügye. Viszonylag hamar rájöttem erre, csak akkor már 2-0 volt oda.

- Mégis sikerült egyenlíteni és még a mérkőzésből is sok hátra volt.


- Csak az volt a baj, hogy sok energiánkat felemésztette az egalizálás, plusz az előbb említett tényezők együttesen eredményezték azt, hogy veszítettünk egy jó csapat ellen. Ha kitartok az eredeti elképzelésem mellett, talán máshogy alakult volna, de ez már sosem derül ki. Nyerni akartunk, mert akkor két pontra vagyunk a Szolnok, REAC párostól, ami a tavaszi folytatás előtt mondanom sem kell, hogy mit jelentett volna. Most megtanultam, hogy csak száz százalékos egészségi és edzettségi állapotban lévő labdarúgót szabad pályára küldeni, és erre a futball tanított meg, úgy, hogy megbüntetett és kikaptunk. Már tudom, hogy mindig az első gondolat a jó.

Egy biztos, Tóth László ezt, a sors adta leckét, amíg él nem felejti el. Viszont felmondani már csak jövőre lesz lehetősége. Az nb2.hu ott lesz a vizsgán…

 

(Fotó: Balázs Flórián , Forrás: www.nb2.hu )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 5 15
2. Mád 5 13
3. Ózd 5 13
4. Felsőzsolca 5 11
5. Encs 5 10
6. Bogács 5 8
7. Edelény 5 7
8. Gesztely 5 7
9. Bőcs 5 7
10. Hidasnémeti 5 5
11. Bánhorváti 5 3
12. Szerencs 5 3
13. Onga 5 3
14. Szendrő 5 3
15. Varbó 5 3
16. Karcsa 5 2
Góllövőlista
Vadász Elek6
Orosz Tamás5
Tóth Tamás2
Balázs László1
Kerekes Máté1