Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.07.19. péntek Emília
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Félév után értékelt Nagy László a Bőcs II -nél

Félév után értékelt Nagy László a Bőcs II -nél

2010. november. 28. 13:37
Idén ősszel indult először bajnokságban második csapatunk, ahol a 8. helyen végeztek. Nagy László a csapat edzője értékelte a félévet.

 

Elégedett-e a helyezéssel?

Mint tudjuk minden kezdet nehéz. Ezek a bőcsi fiatalok - mert kimondottan helyiek - a labdarúgás iránti szeretetből és a versenyszerű tétre menő játék hangulatáért szerveződtek egy baráti közösséggé. Nyugodtan mondhatom, hogy egy közösséggé, mert ellentét és egymás iránti irigység, vagy negatív kritika sem a pályán, sem az öltözőben nem hangzott el közöttük. Azért mondtam az elején, hogy minden kezdet nehéz, mert nem sokkal a bajnokság kezdete előtt alakult ez a szakosztály. Az idő rövidsége miatt sajnos nem tudtunk edzőmérkőzéseket játszani. A bajnoki mérkőzésekre maradt a csapat alakítás, de mivel ez egy amatőr csapat: iskolába járnak vagy dolgoznak, így elfoglaltságuk miatt, sajnos két egymást követő héten sem tudtunk kiállni azonos összeállításban. Úgy érzem nem volt olyan mérkőzés, amelyen megalázó, vagy alárendelt szerepet játszottunk volna. Meggyőződésem, hogy a játékosok rutintalansága és tapasztalatlansága tükrözi jelenlegi helyünket a tabellán. Az utolsó három mérkőzésen ütközött ki a legjobban ez a rutintalanság, hiszen ezen mérkőzések mindegyikén nyert helyzetből veszítettünk. Azt gondolom, hogy a tavaszi folytatásban ezek a hibák már a lejátszott mérkőzések tapasztalata alapján nem fordulnak majd elő.

Kiket emelne ki a csapatból?

Az őszi szezonban a látottak alapján, kellemes meglepetés volt a két legfiatalabb játékosomnak Csóka Ádámnak és Mezei Bencének a játéka. Kiss Roland szorgalma és hozzáállása a többiek számára is példaértékű lehet. A többiek egy átlag teljesítményt nyújtottak, de a tavaszi sikeres szerepléshez, bizony az átlagos teljesítmény fölé kell javulniuk. 25 fős keretünkből ketten munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudták vállalni a további játékot, így a szünetben, vagyis az átigazolási időszakban két fő igazolása elképzelhető.

Mikor kezdődik a felkészülés?

A hideg téli napokban sem szeretnénk a labda varázslatától megvállni. A helyi  tornacsarnokban próbálunk heti 1-2 alkalommal edzésben maradni.

Befejezésül szeretném megköszönni Polgármester Úr, képviselő testület valamint azon bőcsi vállalkozók támogatását, akik a halványra sikeredett szereplésünk ellenére is kitartottak mellettünk.

A Bőcs II -ről bővebb információkat, eredményeket a csapat aloldalán olvashatnak látogatóink:

Bőcs II

 


előző hír archivum 2010 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Ózdi FC 25 63
2. Hidasnémeti VSC 25 48
3. Mezőkövesd Zsóry II. 26 45
4. Bánhorváti-KBSC 25 43
5. BTE Felsőzsolca 25 43
6. Bőcs 25 39
7. Edelényi FC 25 37
8. Gesztely 25 34
9. Bükkzsérc 25 33
10. Bogács Thermálfürdő 25 30
11. Encs 25 29
12. Mád 25 27
13. Parasznya 26 12
14. Szerencs 25 8
15. Onga 0 0
Góllövőlista
Orosz Tamás19
Vadász Elek15
Banu Attila8
Tóth Balázs4
Kerekes Máté3
Tóth Tamás3
Molnár Zsolt3
Mida Attila2
Szegedi Zsolt2
Matesz Attila1
Macsó Szilárd1
Mertus Tamás1