Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.10.15. kedd Teréz
Következő mérkőzés
Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC
Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC
11. forduló
2019.10.19. 14:30
Bogács

Képek
Főoldal » Simon Attila nyilatkozott a bksc.hu -nak

Simon Attila nyilatkozott a bksc.hu -nak

2011. november. 30. 15:06

A Bőcs KSC vezetőedzőjét kértük meg, hogy értékelje az őszi szezont, elégedett-e a csapattal és az előttünk lévő hónapok felkészüléséről is beszéljen.


Elégedett-e a helyezéssel, illetve a csapat játékkal?

A csapat helyezésével természetesen elégedett vagyok, hiszen vezetjük a tabellát, viszont a játékunk elég hullámzó volt. Szerencsére a jobb periódusok túlsúlyban voltak és így sikerült az élen telelnünk. A gyengébb szakaszokon viszont javítanunk kell. Az idegenbeli mérkőzéseken adódtak elsősorban gyengébb teljesítmények. A pályák talaja a vendéglátóinknál nem volt mindíg ideális és ehhez nem tudtunk mindíg alkalmazkodni. A csapatunk átlagéletkora a legfiatalabb a csoportban ez is az oka, hogy nem tudtunk egyenletes teljesítményt nyújtani. Bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban.

Kiket emelne ki a csapatból?
Nem szeretnék senkit egyénileg kiemelni, mert mindenkinek voltak jobb és gyengébb mérkőzései. Az edzéseken és bajnokikon mutatott hozzáállással többé kevésbé elégedett voltam, viszont sokat kell fejlődnünk agresszivitásban, mert az egy-egy elleni szituációkból gyakran rosszul jöttünk ki. Ha sikerül még a játékunkon gyorsítani és a futómennyiséget növelni, akkor elérhetjük céljainkat.

Mikor kezdődik a felkészülés, milyen programokra számíthatnak szurkolóink?
Novemberben és decemberben teremben edzünk és teremtornákon indulunk. Szombaton Mezőkövesdre vagyunk hivatalosak egy tornára, a következő héten pedig Miskolcon veszünk részt egy teremtornán. Januárban elkezdjük a felkészülést és szeretnénk a Borosi László kupán is elindulni és minél jobban szerepelni. Februárban és márciusban pedig már szeretnénk edző mérkőzéseket játszani és felkészülni a hátralévő 11 fordulóra.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy minden kedves játékosomnak, szurkolóinknak, támogatóinknak Kellemes Ünnepeket kívánjak.

 

(Fotó: Ujlaki István)

 


előző hír archivum 2011 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Vadász Elek8
Balázs László2
El-Sherif Omar2
Irhás Ignác2
Szegedi Tibor1
Titkó Gergő1
Matesz Attila1
Orosz Tamás1