Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.09.19. kedd Vilhelmina
Következő mérkőzés
Onga - Bőcs KSC Onga - Bőcs KSC
Onga - Bőcs KSC
7. forduló
2017.09.24. 16:00
Onga
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Kuriózum mérkőzés

Kuriózum mérkőzés

2006. augusztus. 19. 03:00
A második forduló következik az NBII.-es küzdelemsorozatban, ahol első hazai mérkőzésünkön az újonc Tuzsér csapatát fogadjuk. Különös figyelmet igényel ez a mérkőzés, ugyanis vasárnap kerül sor Bőcsön a falunapra.

Tóth László vezetőedzőt kérdeztük a második forduló előtt:
- Bőcsön vasárnap falunap lesz, melyet kuriózumként az a két csapat mérkőzése teszi színesebbé, melyek nem rendelkeznek városi ranggal. Ellenfelünknek a szakmai stábban van az ereje, de míg ők újoncok, nekünk már több rutinunk van a másodosztályban, ami feltétlenül mellettünk szól. Amíg meg nem kezdődik, minden meccs háromesélyes, természetesen mi ezt rövid idő alatt egyesélyessé szeretnénk tenni, amihez korán gólt kell szereznünk. Erre képesnek is tartom csapatomat, és arra, hogy ezután fegyelmezetten és lendületesen begyűjtsük a három pontot.

Ellenfelünk szakmai stábját a www.szon.hu szólaltatta meg:

A héten egy kicsit még örültünk a Kecskemét elleni sikernek, de megpróbáltuk a helyén kezelni, és a vasárnapi feladatra koncentrálni – beszélt a programról Brekk János, a Tisza-partiak szakmai stábjának tagja.

Kicsit meg is nyugodtunk, mert felmérhettük a csapat erejét, és láthattuk: jobb csapatok ugyan vannak a mezőnyben, de a határtalan küzdőszellemünkkel nem lógunk majd ki a csoportból. Ami a vasárnapi résztvevőket illeti, mindkét csapat győzelemmel kezdett, a Bőcs ráadásul idegenben, így egycsapásra rangadóvá nőtte ki magát a találkozó. Nem megyünk feltartott kezekkel, de a biztonságot helyezzük előtérbe, abból indulunk ki, hogy ne kapjunk gólt.

A tuzsériak nem tudják tartani magukat a győztes csapaton ne változtass elvhez, hiszen Cséke György kiállítása miatt nem léphet fel. Adná magát, hogy Cséke helyén Cseke játsszon, de a középpályás sérült - írja a Szabolcs online.

Tóth, Cseke és Rab sérülés, Cséke pedig eltiltás miatt hagyja ki a meccset – leltározott a hiányzók között Brekk János. – De nemcsak ők fognak hiányozni, hanem az az ezer ember is, akik ragyogóan támogattak bennünket a Kecskemét elleni meccsen.


A várható bőcsi kezdőcsapat:
Matkó - Vágó, Martis, Molnár, Szakszon - Siróczki (Irhás), Irhás (Lipták), Hegedűs, Fekete - Urbin, Dani.

(Fotó: Keresztesi Andrea)

 


Címkék: 2006 ősz, beharangozó
előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 5 15
2. Mád 5 13
3. Ózd 5 13
4. Felsőzsolca 5 11
5. Encs 5 10
6. Bogács 5 8
7. Edelény 5 7
8. Gesztely 5 7
9. Bőcs 5 7
10. Hidasnémeti 5 5
11. Bánhorváti 5 3
12. Szerencs 5 3
13. Onga 5 3
14. Szendrő 5 3
15. Varbó 5 3
16. Karcsa 5 2
Góllövőlista
Vadász Elek6
Orosz Tamás5
Tóth Tamás2
Balázs László1
Kerekes Máté1