Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2018.12.13. csütörtök Luca
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Kuriózum mérkőzés

Kuriózum mérkőzés

2006. augusztus. 19. 03:00
A második forduló következik az NBII.-es küzdelemsorozatban, ahol első hazai mérkőzésünkön az újonc Tuzsér csapatát fogadjuk. Különös figyelmet igényel ez a mérkőzés, ugyanis vasárnap kerül sor Bőcsön a falunapra.

Tóth László vezetőedzőt kérdeztük a második forduló előtt:
- Bőcsön vasárnap falunap lesz, melyet kuriózumként az a két csapat mérkőzése teszi színesebbé, melyek nem rendelkeznek városi ranggal. Ellenfelünknek a szakmai stábban van az ereje, de míg ők újoncok, nekünk már több rutinunk van a másodosztályban, ami feltétlenül mellettünk szól. Amíg meg nem kezdődik, minden meccs háromesélyes, természetesen mi ezt rövid idő alatt egyesélyessé szeretnénk tenni, amihez korán gólt kell szereznünk. Erre képesnek is tartom csapatomat, és arra, hogy ezután fegyelmezetten és lendületesen begyűjtsük a három pontot.

Ellenfelünk szakmai stábját a www.szon.hu szólaltatta meg:

A héten egy kicsit még örültünk a Kecskemét elleni sikernek, de megpróbáltuk a helyén kezelni, és a vasárnapi feladatra koncentrálni – beszélt a programról Brekk János, a Tisza-partiak szakmai stábjának tagja.

Kicsit meg is nyugodtunk, mert felmérhettük a csapat erejét, és láthattuk: jobb csapatok ugyan vannak a mezőnyben, de a határtalan küzdőszellemünkkel nem lógunk majd ki a csoportból. Ami a vasárnapi résztvevőket illeti, mindkét csapat győzelemmel kezdett, a Bőcs ráadásul idegenben, így egycsapásra rangadóvá nőtte ki magát a találkozó. Nem megyünk feltartott kezekkel, de a biztonságot helyezzük előtérbe, abból indulunk ki, hogy ne kapjunk gólt.

A tuzsériak nem tudják tartani magukat a győztes csapaton ne változtass elvhez, hiszen Cséke György kiállítása miatt nem léphet fel. Adná magát, hogy Cséke helyén Cseke játsszon, de a középpályás sérült - írja a Szabolcs online.

Tóth, Cseke és Rab sérülés, Cséke pedig eltiltás miatt hagyja ki a meccset – leltározott a hiányzók között Brekk János. – De nemcsak ők fognak hiányozni, hanem az az ezer ember is, akik ragyogóan támogattak bennünket a Kecskemét elleni meccsen.


A várható bőcsi kezdőcsapat:
Matkó - Vágó, Martis, Molnár, Szakszon - Siróczki (Irhás), Irhás (Lipták), Hegedűs, Fekete - Urbin, Dani.

(Fotó: Keresztesi Andrea)

 


Címkék: 2006 ősz, beharangozó
előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Ózdi FC 15 39
2. Bőcs 14 28
3. Mezőkövesd Zsóry II. 15 26
4. Bánhorváti-KBSC 15 26
5. Encs 15 26
6. Hidasnémeti VSC 15 26
7. Gesztely 15 23
8. BTE Felsőzsolca 15 23
9. Bükkzsérc 15 22
10. Bogács Thermálfürdő 15 18
11. Edelényi FC 15 16
12. Mád 15 16
13. Parasznya 15 15
14. Szerencs 15 5
15. Onga 15 3
Góllövőlista
Vadász Elek13
Orosz Tamás11
Tóth Tamás3
Kerekes Máté3
Molnár Zsolt2
Banu Attila2
Mertus Tamás1
Matesz Attila1
Mida Attila1