Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2020.06.04. csütörtök Bulcsú
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Simon Attila féléves értékelése

Simon Attila féléves értékelése

2012. december. 17. 18:07

A Bőcs KSC labdarúgó csapatának vezetőedzője Simon Attila értékelte az őszi Megyei II. osztályú küzdelmeket.

 

Az előző szezonban sikerült megnyernünk a bajnokságot, így az idei évben már megyei II. osztályban játszhattunk. A nyáron leigazolt játékosok nem teljes mértékben váltak be. Az új játékosok közül volt, aki sérülések miatt játszott keveset és volt, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így elmondhatjuk, hogy a csapatot nem sikerült igazán jól megerősíteni. Ezek ellenére mégis azt gondolom, hogy jól sikerült ez a félév ennek a fiatal csapatnak.  A bajnokság őszi fordulói alatt végig dobogós helyen álltunk. Sajnos az utolsó mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük, így a tavaszi fordulókat a harmadik helyen várjuk.

Egyénileg nem szeretnék senkit kiemelni, inkább a különböző csapatrészeket értékelném. A védelem és a kapusok teljesítménye jónak mondható, a kapott gólok tekintetében egészen jó helyen állunk. Ezen területeken is voltak azonban olyan egyéni hibák, melyek gyakran a nem megfelelő koncentráltságból fakadtak, és gyakran mentek el pontok miattuk. A középpályán volt olyan játékos, aki gólerősen játszott az őszi szezonban és volt, akinek a hozzáállása és küzdeni tudása érdemel említést, de a technikai megoldásai nem voltak mindig megfelelőek. Akadt, akinek a cselei, átadásai rendre bejöttek, de az agresszivitásán még van mit erősítenie. Elől nem volt egyszerű dolgunk, mert általában egy ékkel játszottunk, s e miatt létszámhátrányos helyzetből kellett kiindulni. Próbáltunk a feladatnak megfelelni, de a helyzetkihasználásnak csapatszinten kell javulnia.

A magam részéről gratulálok minden csapattársamnak, mert mindenki megpróbálta  a lehető legtöbbet megtenni a jobb szereplés érdekében. Az edzéslátogatottság terén is elégedett vagyok, de volt egy-két eset, amiből tanulni lehet, hiszen jobbak akkor leszünk egyénileg és csapatszinten is, ha edzéseken is a maximumra törekszünk, és megfelelő tisztelettel vagyunk csapattársaink iránt.

December közepéig az iskola tornatermében folynak az edzések, sőt karácsony előtt néhány nappal még egy teremtornán is részt veszünk. A közelgő ünnepekre mindenkinek kívánok a csapatom nevében is Békés, Boldog Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Új Évet!


előző hír archivum 2012 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Cigánd SE 16 40
2. Sajóbábony 15 36
3. Mezőkövesd-Zsóry II. 16 34
4. Hidasnémeti 16 30
5. Edelényi FC 15 29
6. MVSC 16 25
7. Gesztely FCE 15 24
8. BTE Felsőzsolca 16 23
9. Bánhorváti (KBSC) 16 21
10. Encs VSC 16 19
11. Bőcs KSC 16 19
12. Mezőkeresztes 16 18
13. Mád FC 15 17
14. Nyékládháza 15 10
15. Gönc VSE 15 6
16. Bogács Termálfürdő 14 4
Góllövőlista
Vadász Elek9
Balázs László3
Szegedi Tibor3
Matesz Attila3
Szabó Zsolt2
Tóth Balázs2
El-Sherif Omar2
Irhás Ignác2
Orosz Tamás2
Molnár Zsolt1
Titkó Gergő1
Csóka Endre1
Szabó István1