Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.10.15. kedd Teréz
Következő mérkőzés
Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC
Bogács Thermálfürdő - Bőcs KSC
11. forduló
2019.10.19. 14:30
Bogács

Képek
Főoldal » Simon Attila féléves értékelése

Simon Attila féléves értékelése

2012. december. 17. 18:07

A Bőcs KSC labdarúgó csapatának vezetőedzője Simon Attila értékelte az őszi Megyei II. osztályú küzdelmeket.

 

Az előző szezonban sikerült megnyernünk a bajnokságot, így az idei évben már megyei II. osztályban játszhattunk. A nyáron leigazolt játékosok nem teljes mértékben váltak be. Az új játékosok közül volt, aki sérülések miatt játszott keveset és volt, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így elmondhatjuk, hogy a csapatot nem sikerült igazán jól megerősíteni. Ezek ellenére mégis azt gondolom, hogy jól sikerült ez a félév ennek a fiatal csapatnak.  A bajnokság őszi fordulói alatt végig dobogós helyen álltunk. Sajnos az utolsó mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük, így a tavaszi fordulókat a harmadik helyen várjuk.

Egyénileg nem szeretnék senkit kiemelni, inkább a különböző csapatrészeket értékelném. A védelem és a kapusok teljesítménye jónak mondható, a kapott gólok tekintetében egészen jó helyen állunk. Ezen területeken is voltak azonban olyan egyéni hibák, melyek gyakran a nem megfelelő koncentráltságból fakadtak, és gyakran mentek el pontok miattuk. A középpályán volt olyan játékos, aki gólerősen játszott az őszi szezonban és volt, akinek a hozzáállása és küzdeni tudása érdemel említést, de a technikai megoldásai nem voltak mindig megfelelőek. Akadt, akinek a cselei, átadásai rendre bejöttek, de az agresszivitásán még van mit erősítenie. Elől nem volt egyszerű dolgunk, mert általában egy ékkel játszottunk, s e miatt létszámhátrányos helyzetből kellett kiindulni. Próbáltunk a feladatnak megfelelni, de a helyzetkihasználásnak csapatszinten kell javulnia.

A magam részéről gratulálok minden csapattársamnak, mert mindenki megpróbálta  a lehető legtöbbet megtenni a jobb szereplés érdekében. Az edzéslátogatottság terén is elégedett vagyok, de volt egy-két eset, amiből tanulni lehet, hiszen jobbak akkor leszünk egyénileg és csapatszinten is, ha edzéseken is a maximumra törekszünk, és megfelelő tisztelettel vagyunk csapattársaink iránt.

December közepéig az iskola tornatermében folynak az edzések, sőt karácsony előtt néhány nappal még egy teremtornán is részt veszünk. A közelgő ünnepekre mindenkinek kívánok a csapatom nevében is Békés, Boldog Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Új Évet!


előző hír archivum 2012 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Vadász Elek8
Balázs László2
El-Sherif Omar2
Irhás Ignác2
Szegedi Tibor1
Titkó Gergő1
Matesz Attila1
Orosz Tamás1