Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.10.24. kedd Salamon
Következő mérkőzés
Bőcs KSC - Gesztely Bőcs KSC - Gesztely
Bőcs KSC - Gesztely
12. forduló
2017.10.28. 14:30
Bőcs

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Interjú Nyírcsák Attila technikai vezetővel

Interjú Nyírcsák Attila technikai vezetővel

2017. március. 02. 20:15

A Bőcs KSC labdarúgó csapatának technikai vezetőjével beszélgettünk a bajnoki rajt előtt. A technikai vezető és csapatkapitány pozitívan értékeli a felkészülést.

bksc.hu: Hogyan értékeled a csapat téli felkészülését?
Nyírcsák Attila: Úgy gondolom jól sikerült a felkészülés, az edzés látogatottság is jó volt, hiszen elég sokan megjelentek az edzéseken. Játszottunk több edzőmérkőzést is, ahol a csapat kihozta magából a maximumot mindig. Talán egy kis hiányérzetem azért van, mert osztályunk beli csapattal nem tudtunk mérkőzéseket játszani. Viszont elérték a céljukat a mérkőzések, hiszen be tudtunk gyakorolni több fajta játékformát és felállást is.

bksc.hu: Megfelelőek voltak a körülmények, gondolok itt a pályára, a tornateremre, stb.?
Nyírcsák Attila: A körülmények Bőcsön nagyszerűek voltak, hiszen a tornaterem is nagyon jó lehetőség számunkra, illetve a műfüves pálya is. Két teremtornán is részt vettünk itt helyben Bőcsön, ami jó lehetőség volt az összeszokásra.

bksc.hu: Volt játékos mozgás a csapat körül, mennyire vagyunk elégedettek az igazolások minőségével?
Nyírcsák Attila: Elégedett vagyok az igazolásokkal, a legnagyobb erősítésnek testvérem visszatérését érzem, de jött több új fiatal, ambiciózus játékos is, akikkel erősödött a keret.

bksc.hu: Jelenleg a 13. helyen áll a csapat mi a cél a tavaszi szezonban?
Nyírcsák Attila: A célunk minél jobb helyen végezni a szezonban, de az első 8-ban szeretnénk végezni. Minden játékos nyerni szeretne és mivel jó közösség alakult ki, úgy érzem sok pont vár ránk a tavasszal.

bksc.hu: Milyen a csapat egység most az öltözőben és a pályán?
Nyírcsák Attila: Jó a csapatszellem, egymásért küzdünk és mivel fiatal a gárda így szerintem hosszú távon ennek meg lesz az eredménye.

bksc.hu: Kik azok a játékosok akiket az utánpótlásból hosszabb távon be lehet majd építeni a felnőtt csapatba?
Nyírcsák Attila: Vannak ügyes utánpótlás játékosok, a legjobbakat folyamatosan építjük be a felnőtt csapatba. Ki kell emelnem Blaskó Gergő hozzáállását, aki minden edzésen és edzőmérkőzésen részt vesz, de még ezen kívül is gyakorol és edz. Ilyen mentalitással hamar alap emberré vállhat és ezzel példát mutathat a többi fiatalnak is, mert sok tehetséges játékosunk van, de a tehetséghez alázatnak is párosulnia kell, hogy ott legyenek.

bksc.hu: Hamarosan kezdődik a tavaszi szezon két idegenbeli találkozóval és majd csak március közepén láthatja a hazai közönség a csapatot, mit üzensz a szurkolóknak?
Nyírcsák Attila: Az első mérkőzés Bánhorvátival lesz, amit a kazincbarcikai műfüvön rendeznek majd meg. Két fiatal csapat összecsapása nagyon jó találkozónak ígérkezik. Bőcsön még várni kell a bajnoki nyitányra, de azt üzenem a szurkolóknak, hogy ha tudnak idegenben is kövessék a csapat szereplését és amikor hazai mérkőzések vannak, akkor pedig minél többen bíztassuk a csapatot. Hajrá Bőcs!


Címkék: értékelés
előző hír archivum 2017 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 11 31
2. Felsőzsolca 11 29
3. Ózd 11 23
4. Mád 11 19
5. Onga 11 18
6. Bogács 11 17
7. Edelény 11 17
8. Hidasnémeti 11 17
9. Encs 11 16
10. Bőcs 11 14
11. Szerencs 11 12
12. Bánhorváti 11 9
13. Gesztely 11 9
14. Szendrő 11 7
15. Varbó 11 6
16. Karcsa 11 6
Góllövőlista
Vadász Elek9
Orosz Tamás7
Tóth Tamás4
Balázs László3
Bernáth János1
Kerekes Máté1