Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.03.25. szombat Irén
Következő mérkőzés
Ózd - Bőcs KSC Ózd - Bőcs KSC
Ózd - Bőcs KSC
20. forduló
2017.03.25. 15:00
Ózd
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Interjú Nyírcsák Attila technikai vezetővel

Interjú Nyírcsák Attila technikai vezetővel

2017. március. 02. 20:15

A Bőcs KSC labdarúgó csapatának technikai vezetőjével beszélgettünk a bajnoki rajt előtt. A technikai vezető és csapatkapitány pozitívan értékeli a felkészülést.

bksc.hu: Hogyan értékeled a csapat téli felkészülését?
Nyírcsák Attila: Úgy gondolom jól sikerült a felkészülés, az edzés látogatottság is jó volt, hiszen elég sokan megjelentek az edzéseken. Játszottunk több edzőmérkőzést is, ahol a csapat kihozta magából a maximumot mindig. Talán egy kis hiányérzetem azért van, mert osztályunk beli csapattal nem tudtunk mérkőzéseket játszani. Viszont elérték a céljukat a mérkőzések, hiszen be tudtunk gyakorolni több fajta játékformát és felállást is.

bksc.hu: Megfelelőek voltak a körülmények, gondolok itt a pályára, a tornateremre, stb.?
Nyírcsák Attila: A körülmények Bőcsön nagyszerűek voltak, hiszen a tornaterem is nagyon jó lehetőség számunkra, illetve a műfüves pálya is. Két teremtornán is részt vettünk itt helyben Bőcsön, ami jó lehetőség volt az összeszokásra.

bksc.hu: Volt játékos mozgás a csapat körül, mennyire vagyunk elégedettek az igazolások minőségével?
Nyírcsák Attila: Elégedett vagyok az igazolásokkal, a legnagyobb erősítésnek testvérem visszatérését érzem, de jött több új fiatal, ambiciózus játékos is, akikkel erősödött a keret.

bksc.hu: Jelenleg a 13. helyen áll a csapat mi a cél a tavaszi szezonban?
Nyírcsák Attila: A célunk minél jobb helyen végezni a szezonban, de az első 8-ban szeretnénk végezni. Minden játékos nyerni szeretne és mivel jó közösség alakult ki, úgy érzem sok pont vár ránk a tavasszal.

bksc.hu: Milyen a csapat egység most az öltözőben és a pályán?
Nyírcsák Attila: Jó a csapatszellem, egymásért küzdünk és mivel fiatal a gárda így szerintem hosszú távon ennek meg lesz az eredménye.

bksc.hu: Kik azok a játékosok akiket az utánpótlásból hosszabb távon be lehet majd építeni a felnőtt csapatba?
Nyírcsák Attila: Vannak ügyes utánpótlás játékosok, a legjobbakat folyamatosan építjük be a felnőtt csapatba. Ki kell emelnem Blaskó Gergő hozzáállását, aki minden edzésen és edzőmérkőzésen részt vesz, de még ezen kívül is gyakorol és edz. Ilyen mentalitással hamar alap emberré vállhat és ezzel példát mutathat a többi fiatalnak is, mert sok tehetséges játékosunk van, de a tehetséghez alázatnak is párosulnia kell, hogy ott legyenek.

bksc.hu: Hamarosan kezdődik a tavaszi szezon két idegenbeli találkozóval és majd csak március közepén láthatja a hazai közönség a csapatot, mit üzensz a szurkolóknak?
Nyírcsák Attila: Az első mérkőzés Bánhorvátival lesz, amit a kazincbarcikai műfüvön rendeznek majd meg. Két fiatal csapat összecsapása nagyon jó találkozónak ígérkezik. Bőcsön még várni kell a bajnoki nyitányra, de azt üzenem a szurkolóknak, hogy ha tudnak idegenben is kövessék a csapat szereplését és amikor hazai mérkőzések vannak, akkor pedig minél többen bíztassuk a csapatot. Hajrá Bőcs!


Címkék: értékelés
előző hír archivum 2017 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Mád 19 47
2. Felsőzsolca 19 44
3. Edelény 19 43
4. Bánhorváti 19 35
5. Sajóbábony 19 31
6. Onga 19 30
7. Bogács 19 30
8. Tiszakeszi 19 29
9. Ózd 19 24
10. Encs 19 24
11. Karcsa 19 23
12. Szerencs 19 22
13. Bőcs 19 20
14. Tokaj 19 12
15. Szendrő 19 7
16. MVSC 19 6
Góllövőlista
Vadász Elek10
Szajkó Richárd7
Moroncsik Roland5
Bernáth János3
Balázs László2
Kerekes Máté2
Szabó Péter1
Tekse Bence1
Szakáczki Csanád1