Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.09.25. hétfő Eufrozina
Következő mérkőzés
Bőcs KSC - Karcsa Bőcs KSC - Karcsa
Bőcs KSC - Karcsa
8. forduló
2017.09.30. 15:00
Bőcs
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Év végi lapszemle

Év végi lapszemle

2006. december. 29. 14:44
A Bőcs KSC vezetőedzője Tóth László év végi értékelését napokban közölte a Borsod Online internetes portál és az Észak-Magyarország napilap, míg a leggyakrabban látogatott labdarúgásról szóló internetes oldalon az NB1.hu-n Tóth István szakosztály elnök beszámolóját olvashatták a látogatók.


Az Észak-Magyarország lapjain a következő cikket olvashatták a sportbarátok:

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a dobogósok mögött „telel” a Bőcs KSC.

A borsodi együttes fennállása során soha ilyen előkelő helyen nem zárt, sem az első félév, sem az idény végén. A Hernád-parti gárda hazai környezetben mindössze egyszer kapott ki, és idegenben sem álltak be védekezni, hiszen háromszor is győztesen hagyták el a pályát.

Minden csoda három napig tart, így már mi is előre nézünk – jelentette ki Tóth László, a Bőcs edzője. – Persze jó visszagondolni erre az őszi szezonra, melyet elég nagy játékosmozgás vezetett fel. Ráadásul több alapember is távozott, így mi is nagy várakozással tekintettünk a rajt elé. Persze igazoltunk is, és így utólag elmondható, hogy szerencsére folytatódott az a jó – kiválasztási – sorozatunk, hogy nem „nyúltunk mellé”. A mieink mellé sok fiatal érkezett, mely alapja volt az elért eredménynek: az egyik döntő szempont volt az emberi kvalitások, mely a szakmai munka és játéktudás mellett sokat nyomott a latba. Előbbinek volt köszönhető, hogy a vereségek után talpra tudtunk állni, és sikerek mellett a kudarcokat is fel tudtuk dolgozni, helyén tudtuk kezelni. Volt egy olyan hullámvölgyünk – a Putnok elleni 6-2-es kupavereségre és a jászberényi 7-1-es fiaskóra gondolok –, mely után nem volt egyszerű újra összerakni magunkat. Sikerült, és jöttek a szép eredmények: kevesen gondolták akkor, hogy az ősz végéig mindössze egy vereséget fogunk elszenvedni, és azt is a Ferencváros otthonában... Ha az eredményeket nézzük elég sokszor minimális különbségű győzelmet arattunk, de a meccsek alapján elmondható, hogy egyiket sem érdemtelenül nyertük meg.

A szakember már előre is tekintett:
Azt tudjuk, hogy pótolhatatlan ember nincs, és ennek megfelelően minimális mozgással számolunk a tavaszi rajt előtt. A tabella így nagyon szépen mutat és nem is „hazudik”, de tudjuk, hogy mit kell tennünk az előttünk álló időben a rajtig. Az azt hiszem természetes elvárás mind a szurkolók, mind önmagunk felé, hogy mindig többet akarunk elérni, így mi is...

(Forrás: www.boon.hu)

Az NB1.hu portálon a "Idén az Üllői úti vereségre voltak a legbüszkébbek a bőcsiek." címmel jelent meg cikk:

Év végén a Bőcs labdarúgócsapatánál is értékelték az esztendőt. A klub - igényes kivitelű - honlapjának beszámolója szerint az együttes az előző évi teljesítményéhez képest idén jelentős eredményeket mutatott fel.
A 4. helyezést annak ellenére is sikernek könyveli el a klubvezetés, hogy a csapatban benne maradt néhány pont. Mindazonáltal az Üllői úton elszenvedett 2-1-es vereség jelenti számukra az év különlegességét:

- Minden évben van valami rendkívüli csapatunknál, ezt ebben az esztendőben az FTC-vel való mérkőzés jelentette az Üllői úton - mondta Tóth István szakosztályvezető. - Akik a helyszínen látták a mérkőzést, sokáig nem fogják elfelejteni, hiszen községünk csapata megszorongatta Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapatát.
 
(Forrás: www.NB1.hu, Fotó: Keresztesi Andrea)
 

előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 6 18
2. Mád 6 16
3. Felsőzsolca 6 14
4. Ózd 6 13
5. Encs 6 13
6. Edelény 6 10
7. Bőcs 6 10
8. Bogács 6 8
9. Gesztely 6 7
10. Szerencs 6 6
11. Onga 6 6
12. Hidasnémeti 6 5
13. Bánhorváti 6 3
14. Szendrő 6 3
15. Varbó 6 3
16. Karcsa 6 2
Góllövőlista
Vadász Elek6
Orosz Tamás5
Tóth Tamás2
Balázs László1
Kerekes Máté1