Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.11.22. szerda Cecília
Következő mérkőzés
Hidasnémeti - Bőcs KSC Hidasnémeti - Bőcs KSC
Hidasnémeti - Bőcs KSC
16. forduló
2017.11.26. 13:00
Hidasnémeti

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Év végi lapszemle

Év végi lapszemle

2006. december. 29. 14:44
A Bőcs KSC vezetőedzője Tóth László év végi értékelését napokban közölte a Borsod Online internetes portál és az Észak-Magyarország napilap, míg a leggyakrabban látogatott labdarúgásról szóló internetes oldalon az NB1.hu-n Tóth István szakosztály elnök beszámolóját olvashatták a látogatók.


Az Észak-Magyarország lapjain a következő cikket olvashatták a sportbarátok:

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a dobogósok mögött „telel” a Bőcs KSC.

A borsodi együttes fennállása során soha ilyen előkelő helyen nem zárt, sem az első félév, sem az idény végén. A Hernád-parti gárda hazai környezetben mindössze egyszer kapott ki, és idegenben sem álltak be védekezni, hiszen háromszor is győztesen hagyták el a pályát.

Minden csoda három napig tart, így már mi is előre nézünk – jelentette ki Tóth László, a Bőcs edzője. – Persze jó visszagondolni erre az őszi szezonra, melyet elég nagy játékosmozgás vezetett fel. Ráadásul több alapember is távozott, így mi is nagy várakozással tekintettünk a rajt elé. Persze igazoltunk is, és így utólag elmondható, hogy szerencsére folytatódott az a jó – kiválasztási – sorozatunk, hogy nem „nyúltunk mellé”. A mieink mellé sok fiatal érkezett, mely alapja volt az elért eredménynek: az egyik döntő szempont volt az emberi kvalitások, mely a szakmai munka és játéktudás mellett sokat nyomott a latba. Előbbinek volt köszönhető, hogy a vereségek után talpra tudtunk állni, és sikerek mellett a kudarcokat is fel tudtuk dolgozni, helyén tudtuk kezelni. Volt egy olyan hullámvölgyünk – a Putnok elleni 6-2-es kupavereségre és a jászberényi 7-1-es fiaskóra gondolok –, mely után nem volt egyszerű újra összerakni magunkat. Sikerült, és jöttek a szép eredmények: kevesen gondolták akkor, hogy az ősz végéig mindössze egy vereséget fogunk elszenvedni, és azt is a Ferencváros otthonában... Ha az eredményeket nézzük elég sokszor minimális különbségű győzelmet arattunk, de a meccsek alapján elmondható, hogy egyiket sem érdemtelenül nyertük meg.

A szakember már előre is tekintett:
Azt tudjuk, hogy pótolhatatlan ember nincs, és ennek megfelelően minimális mozgással számolunk a tavaszi rajt előtt. A tabella így nagyon szépen mutat és nem is „hazudik”, de tudjuk, hogy mit kell tennünk az előttünk álló időben a rajtig. Az azt hiszem természetes elvárás mind a szurkolók, mind önmagunk felé, hogy mindig többet akarunk elérni, így mi is...

(Forrás: www.boon.hu)

Az NB1.hu portálon a "Idén az Üllői úti vereségre voltak a legbüszkébbek a bőcsiek." címmel jelent meg cikk:

Év végén a Bőcs labdarúgócsapatánál is értékelték az esztendőt. A klub - igényes kivitelű - honlapjának beszámolója szerint az együttes az előző évi teljesítményéhez képest idén jelentős eredményeket mutatott fel.
A 4. helyezést annak ellenére is sikernek könyveli el a klubvezetés, hogy a csapatban benne maradt néhány pont. Mindazonáltal az Üllői úton elszenvedett 2-1-es vereség jelenti számukra az év különlegességét:

- Minden évben van valami rendkívüli csapatunknál, ezt ebben az esztendőben az FTC-vel való mérkőzés jelentette az Üllői úton - mondta Tóth István szakosztályvezető. - Akik a helyszínen látták a mérkőzést, sokáig nem fogják elfelejteni, hiszen községünk csapata megszorongatta Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapatát.
 
(Forrás: www.NB1.hu, Fotó: Keresztesi Andrea)
 

előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 14 40
2. Felsőzsolca 14 35
3. Ózd 14 26
4. Bogács 14 24
5. Edelény 14 23
6. Hidasnémeti 14 23
7. Mád 14 22
8. Onga 14 20
9. Encs 14 20
10. Gesztely 14 18
11. Szerencs 14 16
12. Bánhorváti 14 14
13. Bőcs 14 14
14. Karcsa 14 10
15. Szendrő 14 7
16. Varbó 14 6
Góllövőlista
Vadász Elek10
Orosz Tamás7
Balázs László4
Tóth Tamás4
Bernáth János1
Kerekes Máté1