Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.08.16. szerda Ábrahám
Következő mérkőzés
Szerencs - Bőcs KSC Szerencs - Bőcs KSC
Szerencs - Bőcs KSC
2. forduló
2017.08.19. 17:00
Szerencs
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Év végi lapszemle

Év végi lapszemle

2006. december. 29. 14:44
A Bőcs KSC vezetőedzője Tóth László év végi értékelését napokban közölte a Borsod Online internetes portál és az Észak-Magyarország napilap, míg a leggyakrabban látogatott labdarúgásról szóló internetes oldalon az NB1.hu-n Tóth István szakosztály elnök beszámolóját olvashatták a látogatók.


Az Észak-Magyarország lapjain a következő cikket olvashatták a sportbarátok:

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a dobogósok mögött „telel” a Bőcs KSC.

A borsodi együttes fennállása során soha ilyen előkelő helyen nem zárt, sem az első félév, sem az idény végén. A Hernád-parti gárda hazai környezetben mindössze egyszer kapott ki, és idegenben sem álltak be védekezni, hiszen háromszor is győztesen hagyták el a pályát.

Minden csoda három napig tart, így már mi is előre nézünk – jelentette ki Tóth László, a Bőcs edzője. – Persze jó visszagondolni erre az őszi szezonra, melyet elég nagy játékosmozgás vezetett fel. Ráadásul több alapember is távozott, így mi is nagy várakozással tekintettünk a rajt elé. Persze igazoltunk is, és így utólag elmondható, hogy szerencsére folytatódott az a jó – kiválasztási – sorozatunk, hogy nem „nyúltunk mellé”. A mieink mellé sok fiatal érkezett, mely alapja volt az elért eredménynek: az egyik döntő szempont volt az emberi kvalitások, mely a szakmai munka és játéktudás mellett sokat nyomott a latba. Előbbinek volt köszönhető, hogy a vereségek után talpra tudtunk állni, és sikerek mellett a kudarcokat is fel tudtuk dolgozni, helyén tudtuk kezelni. Volt egy olyan hullámvölgyünk – a Putnok elleni 6-2-es kupavereségre és a jászberényi 7-1-es fiaskóra gondolok –, mely után nem volt egyszerű újra összerakni magunkat. Sikerült, és jöttek a szép eredmények: kevesen gondolták akkor, hogy az ősz végéig mindössze egy vereséget fogunk elszenvedni, és azt is a Ferencváros otthonában... Ha az eredményeket nézzük elég sokszor minimális különbségű győzelmet arattunk, de a meccsek alapján elmondható, hogy egyiket sem érdemtelenül nyertük meg.

A szakember már előre is tekintett:
Azt tudjuk, hogy pótolhatatlan ember nincs, és ennek megfelelően minimális mozgással számolunk a tavaszi rajt előtt. A tabella így nagyon szépen mutat és nem is „hazudik”, de tudjuk, hogy mit kell tennünk az előttünk álló időben a rajtig. Az azt hiszem természetes elvárás mind a szurkolók, mind önmagunk felé, hogy mindig többet akarunk elérni, így mi is...

(Forrás: www.boon.hu)

Az NB1.hu portálon a "Idén az Üllői úti vereségre voltak a legbüszkébbek a bőcsiek." címmel jelent meg cikk:

Év végén a Bőcs labdarúgócsapatánál is értékelték az esztendőt. A klub - igényes kivitelű - honlapjának beszámolója szerint az együttes az előző évi teljesítményéhez képest idén jelentős eredményeket mutatott fel.
A 4. helyezést annak ellenére is sikernek könyveli el a klubvezetés, hogy a csapatban benne maradt néhány pont. Mindazonáltal az Üllői úton elszenvedett 2-1-es vereség jelenti számukra az év különlegességét:

- Minden évben van valami rendkívüli csapatunknál, ezt ebben az esztendőben az FTC-vel való mérkőzés jelentette az Üllői úton - mondta Tóth István szakosztályvezető. - Akik a helyszínen látták a mérkőzést, sokáig nem fogják elfelejteni, hiszen községünk csapata megszorongatta Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapatát.
 
(Forrás: www.NB1.hu, Fotó: Keresztesi Andrea)
 

előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti 0 0
2. Bőcs 0 0
3. Bogács 0 0
4. Edelény 0 0
5. Encs 0 0
6. Felsőzsolca 0 0
7. Gesztely 0 0
8. Hidasnémeti 0 0
9. Karcsa 0 0
10. Mád 0 0
11. Onga 0 0
12. Ózd 0 0
13. Sajóbábony 0 0
14. Szendrő 0 0
15. Szerencs 0 0
16. Varbó 0 0
Góllövőlista