Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.09.18. szerda Diána
Következő mérkőzés
Gönc - Bőcs KSC Gönc - Bőcs KSC
Gönc - Bőcs KSC
7. forduló
2019.09.22. 16:00
Gönc

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Tornagyőzelemmel zártunk

Tornagyőzelemmel zártunk

2006. december. 31. 14:35
Szilveszter előtti nap rendezték meg Miskolcon az MVSC emléktornát a Városi Sportcsarnokban, ahol hat csapat részvételével csapatunk szerezte meg a trófeát.


A tornán részt vett az elsőosztályú Diósgyőr ligacsapata kiegészülve Mogyorósival, Lipusszal, Faggyassal, Huszákkal, akik a felnőtt csapatban is helyet szereztek már, az NBII.-es csoporttársunk Kazincbarcika, két megye beli harmadosztályú csapat a Felsőzsolca és a Putnok, és végül a torna hazai csapata az MVSC.

A csoport:

Kazincbarcika
DVTK Ligacsapat
Felsőzsolca

B csoport:

Bőcs
Putnok
MVSC

A torna első mérkőzésén a Felsőzsolca - Kazincbarcika találkozón, nagy meglepetésre a zsolcaiak nyertek 2-1 arányban, a következő mérkőzésen csapatunk a vasutas csapat ellen 7-0 arányban győzött. A gólszerzők Irhás 2, Siróczki 2, Gaál, Urbin, Lipták voltak. Ezután a Kazincbarcika legyőzte a Diósgyőri ligacsapatot, majd a putnokiak az MVSC-t, és végül az A csoport döntő mérkőzésén a Diósgyőr döntetlent ért el a zsolca ellen így a döntetlennel az NBIII.-as csapat jutott a döntőbe. A második mérkőzésünkön a Putnokot 6-1 -re sikerült legyőznünk. A góljainkat Irhás 2, Siróczki 2, Szakszon és Urbin szerezték.

A helyosztók mérkőzését az 5.helyért a Diósgyőr és az MVSC mérkőzése nyitotta. A presztizs mérkőzésen a gyengébb csapatnak titulált MVSC több gólos különbséggel győzte le az NB1-es ligacsapatot. A harmadik helyért a Kazincbarcika játszott a Putnok csapatával, ahol a barcikaiak sima győzelemmel szerezték meg a harmadik helyért járó trófeát. A döntőben csapatunk a Felsőzsolcával mérkőzött meg. Ellenfelünk szerezte meg a vezetést a döntőben, de hamar sikerült fordítanunk és onnantól kezdve egyre nagyobb külöbség alakult ki az eredményjelzőn. A végeredmény 9-4. Góljainkat Irhás 2, Urbin 2, Vass, Lipták, Gaál, Török és Siróczki szerezték.

Csapatunk gólszerzői: Irhás 6, Siróczki 5, Urbin 4, Lipták 2, Gaál 2, Szakszon, Török, Vass.

A torna gólkirálya a csapatunknál is legtöbbet szerző Irhás Ignácz lett.

 

MVSC

 

A győztes csapat:

 

MVSC

 

Álló sor: Vass László, Matkó Zsolt, Molnár Zsolt, Urbin Péter, Szakszon Gábor, Tóth László, Zsiga Gyula, Balázs Flórián. Guggoló sor: Irhás Ignácz, Siróczki Gergő, Török András, Simon Attila, Gaál Gergő, Lipták László.


(Fotók: Czető István)

 


előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Irhás Ignác2
Titkó Gergő1
Balázs László1
Vadász Elek1
Orosz Tamás1