Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.09.20. szerda Friderika
Következő mérkőzés
Onga - Bőcs KSC Onga - Bőcs KSC
Onga - Bőcs KSC
7. forduló
2017.09.24. 16:00
Onga
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Interjú Lippai Ákossal

Interjú Lippai Ákossal

2007. március. 30. 17:15
Vasárnap bajnoki mérkőzést játszik csapatunk a második helyen álló Nyíregyháza Spartacussal, ellenfelünk keretében megtalálható korábbi támadó középpályásunk Lippai Ákos (képünkön), aki a mérkőzés előtt nyilatkozott honlapunknak.

Milyen érzés egy olyan csapat tagja lenni, aki a bajnoki címre esélyes?

Mindenképpen jó érzés egy olyan csapatnál játszani, ahol az első hely a cél, jobb egy ilyen csapatban szerepelni, mint ha a kiesés ellen küzdenénk, korábban a Diósgyőrrel volt mikor kiestünk és utána való éven a feljutásért küzdöttünk, akkor nem sikerült, most szeretném hogyha összejönne a bajnoki cím. Eddig egyszer sikerült bajnoki címet nyernem, az pont az NBIII-as bajnokságban volt a bőcsi csapattal.


Sokat játszottál nálunk milyen visszatérni?

Számítottam erre a kérdésre, és amióta másfél éve eljöttem Bőcsről, játszottam már ott, a tavalyi szezonban, amikor még Madalina volt az edző 1-0 ás vereséget szenvedtünk, jó volt visszatérni és a szurkolók is jószivvel fogadtak. Sok játékos van még Bőcsön, aki csapattársam volt és velük is jó kapcsolatban vagyok, örömmel térek vissza, de most egy másik csapat színeiért kell küzdenem.Két éve a Szpari elleni kupameccsen nagyban hozzájárultál a győzelemhez, most a másik oldalt vagy, mit vársz a mérkőzéstől?

Nehéz mérkőzésre számítok, mivel régen nyert már Bőcsön a szpari és emlékszem mikor a stadionban idegenben is a Bőcs nyert 2-1 re, akkor én is ott voltam még, úgyhogy mondhatjuk, hogy Bőcs a Nyíregyháza mumusa, amit tud az egész csapat. Az edzőtök Tóth Laci jól tudja összerakni a csapatot és külön motiváció nem is nagyon kell egy Nyíregyháza és Ferencváros ellen és ez is megnehezíti a dolgunkat. Nagy szükségünk van a pontokra, mivel a Fradi nagyon kemény vetélytárs és remélem tudunk pontokat szerezni. Viszont úgy gondolom a bőcs ellen még egy döntetlen is jó eredménynek számít, de ha pontokat vesznek el tőlünk, akkor ha a fraditól is ugyanannyit elcsípnek, azzal már elégedettek lehetünk. A múlthéten is rangadót játszottunk és nehéz mérkőzésre számítottunk Tuzséron, a 4 gólos végeredmény szerintem nem tükrözte a mérkőzést, 5 helyzetünkből 4 et kihasználtunk, ez nagyon ritka. Most nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű lesz, de pontokért megyünk. Sok sikert a csapatnak.(Fotó: Végh Csaba)
 

előző hír archivum 2007 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 5 15
2. Mád 5 13
3. Ózd 5 13
4. Felsőzsolca 5 11
5. Encs 5 10
6. Bogács 5 8
7. Edelény 5 7
8. Gesztely 5 7
9. Bőcs 5 7
10. Hidasnémeti 5 5
11. Bánhorváti 5 3
12. Szerencs 5 3
13. Onga 5 3
14. Szendrő 5 3
15. Varbó 5 3
16. Karcsa 5 2
Góllövőlista
Vadász Elek6
Orosz Tamás5
Tóth Tamás2
Balázs László1
Kerekes Máté1