Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2018.12.13. csütörtök Luca
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Interjú Lippai Ákossal

Interjú Lippai Ákossal

2007. március. 30. 17:15
Vasárnap bajnoki mérkőzést játszik csapatunk a második helyen álló Nyíregyháza Spartacussal, ellenfelünk keretében megtalálható korábbi támadó középpályásunk Lippai Ákos (képünkön), aki a mérkőzés előtt nyilatkozott honlapunknak.

Milyen érzés egy olyan csapat tagja lenni, aki a bajnoki címre esélyes?

Mindenképpen jó érzés egy olyan csapatnál játszani, ahol az első hely a cél, jobb egy ilyen csapatban szerepelni, mint ha a kiesés ellen küzdenénk, korábban a Diósgyőrrel volt mikor kiestünk és utána való éven a feljutásért küzdöttünk, akkor nem sikerült, most szeretném hogyha összejönne a bajnoki cím. Eddig egyszer sikerült bajnoki címet nyernem, az pont az NBIII-as bajnokságban volt a bőcsi csapattal.


Sokat játszottál nálunk milyen visszatérni?

Számítottam erre a kérdésre, és amióta másfél éve eljöttem Bőcsről, játszottam már ott, a tavalyi szezonban, amikor még Madalina volt az edző 1-0 ás vereséget szenvedtünk, jó volt visszatérni és a szurkolók is jószivvel fogadtak. Sok játékos van még Bőcsön, aki csapattársam volt és velük is jó kapcsolatban vagyok, örömmel térek vissza, de most egy másik csapat színeiért kell küzdenem.Két éve a Szpari elleni kupameccsen nagyban hozzájárultál a győzelemhez, most a másik oldalt vagy, mit vársz a mérkőzéstől?

Nehéz mérkőzésre számítok, mivel régen nyert már Bőcsön a szpari és emlékszem mikor a stadionban idegenben is a Bőcs nyert 2-1 re, akkor én is ott voltam még, úgyhogy mondhatjuk, hogy Bőcs a Nyíregyháza mumusa, amit tud az egész csapat. Az edzőtök Tóth Laci jól tudja összerakni a csapatot és külön motiváció nem is nagyon kell egy Nyíregyháza és Ferencváros ellen és ez is megnehezíti a dolgunkat. Nagy szükségünk van a pontokra, mivel a Fradi nagyon kemény vetélytárs és remélem tudunk pontokat szerezni. Viszont úgy gondolom a bőcs ellen még egy döntetlen is jó eredménynek számít, de ha pontokat vesznek el tőlünk, akkor ha a fraditól is ugyanannyit elcsípnek, azzal már elégedettek lehetünk. A múlthéten is rangadót játszottunk és nehéz mérkőzésre számítottunk Tuzséron, a 4 gólos végeredmény szerintem nem tükrözte a mérkőzést, 5 helyzetünkből 4 et kihasználtunk, ez nagyon ritka. Most nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű lesz, de pontokért megyünk. Sok sikert a csapatnak.(Fotó: Végh Csaba)
 

előző hír archivum 2007 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Ózdi FC 15 39
2. Bőcs 14 28
3. Mezőkövesd Zsóry II. 15 26
4. Bánhorváti-KBSC 15 26
5. Encs 15 26
6. Hidasnémeti VSC 15 26
7. Gesztely 15 23
8. BTE Felsőzsolca 15 23
9. Bükkzsérc 15 22
10. Bogács Thermálfürdő 15 18
11. Edelényi FC 15 16
12. Mád 15 16
13. Parasznya 15 15
14. Szerencs 15 5
15. Onga 15 3
Góllövőlista
Vadász Elek13
Orosz Tamás11
Tóth Tamás3
Kerekes Máté3
Molnár Zsolt2
Banu Attila2
Mertus Tamás1
Matesz Attila1
Mida Attila1