Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2021.05.08. szombat Mihály
Főoldal » Ellenfélnézőben

Ellenfélnézőben

2007. június. 23. 19:06
Az NBII. 2007/2008 as szezonjában már most meglepetések sorozatáról hallunk. A Ferencváros maradása, a játékosmozgások és a visszalépések. Mostani cikkünkben megnézzük mi történt a csapatok háza táján.

Ebben a cikkben az NBII. Keleti csoportjának azon csapatairól gyűjtöttük össze az információkat, akik szóba kerülhetnek a 2007/2008-as szezonban.


Nyíregyháza:
A bajnokcsapat jogot szerzett az elsőosztályban való induláshoz és a klublicencet is megkapták. A sikeredző Gálhidi György menesztésétől volt hangos a sajtó, míg Gálhidi ment, addig a Brekk-Révész páros érkezett a szparihoz. Egy új modellt dolgoztak ki, állítólag a Manchester United mintájára.

Ferencváros: Az ezüst érmes csapat mivel az elsőosztály mezőnye teljes lett, a második vonalban kénytelenek maradni, ám a szurkolók sem szerettek volna kegyelem feljutást. Az NSO szerint a pesti csapatot akár a Nyugati csoportba is sorolhatja a Szövetség. Kérdéses a zöldeknél a játékoskeret, mivel több meghatározó játékosuk is távozhat, köztük Laczkó Zsoltot figyelik a PAOK emberei.

Orosháza: A bronzérmes gárda is megkapta a nevezést és el is fogadta az MLSZ. Belvon Attila legénysége évek óta együtt van, ennek köszönhették idén a sikert, valószínű nagy változások nem várhatók Orosházán.

Szolnok: Kis Károly legénysége szép idényt produkált, ám a következő szezonban a Pécsre távozó mestert az Ózdról érkező Vígh Tibor váltja. Az NBIII-ban a 8. helyen záró ózdiaktól az edző akár magával is viheti a legjobbakat. Távozók: B. Tóth Balázs a Vasashoz távozhat, Jeney Gyulát csapatunk teszteli, a fiatal Remili Mohamedet már korábban is figyelték külföldről is.

Tuzsér: A Nyíregyházára távozó Révész Attila és Brekk János helyére az Ibrány volt edzője Németh Károly érkezett, aki szintén tagja lesz a Spartacus stábjának. A szezonban 8 gólt elérő Krajncot a Nyíregyháza, korábbi védőnket Csékét pedig a Diósgyőr igazolta le. Rajtuk kivül Rab László és Balogh Zoltán is távozik.

Vecsés: Pisont István legénysége egyenlőre rossz szájízzel kezdhetik meg a felkészülést, ugyanis a csapat nevezését az MLSZ nem fogadta el. Lehetőségük nyílik még fellebbezésre július 2-ig.

Kecskemét: Az utolsó fordulóbeli ellenfelünktől egyenlőre csak Kovrig távozásáról hallani, akinek új csapata a REAC lehet.

Karcag: A legnagyobb meglepetést szolgáltatta Sándor István csapata, ugyanis a karcagi önkormányzat 20 milliós támogatást vont meg a csapattól, ami miatt nem tudták vállalni az indulást. A kunsági csapat játékosai szabadon igazolhatóak. Így hiába szereztek jogot az indulásra a következő idényben ők nem szerepelnek.

Baktalórántháza: A szabolcsi csapattal hozták szóba a Tuzsérról távozó Balogh kapust, ám konkrét megállapodás még nem született. Fiatalokkal már most megerősítette a keretét a csapat: Marics Gábor (Pusztadobos), Nagy Dávid (Nyírsuli), ifj Koskovits György (Rakamaz).

Kazincbarcika: A szezon elején a barcikai szponzorkörbe beszállt egri Keller József valószínűleg a barcikai játékjogot átviszi a hevesi megyeszékhelyre, így a Kazincbarcika harmadosztályban fog szerepelni és az Eger lesz a másodosztályban. A játékoskeretben biztosan lesznek változások, egyenlőre Kádár Zsolt vezetőedző távozásáról hallani. A csapatunknál kölcsönben szereplő Máthé és Zimányi már visszamentek Kazincbarcikára.

Makó: A zöld-sárgák háza tájáról egyenlőre semmi változást nem hallani. A másodosztályba megkapták az indulási jogot.

Jászberény:
A tavasszal 22 pontot szerző és ezzel a bennmaradást kiharcoló csapatnál a tavasszal a debrecenből érkezett kapus távozásáról hallani. A 24 éves Papp Tamás Cipruson folytatja.

Békéscsaba: A legjobb kiesőként búcsúzott az NBII-től a Békéscsaba, de a karcagi visszalépés és a nevezések elfogadása miatt esélyük nyílt a folytatásra. A békés megyei csapat leadta a másodosztályba a nevezést és azt a szövetség el is fogadta, ám indulási joguk egyenlőre nincs.

Jászapáti: A második legrosszabb kieső csapat nem kívánja tovább folytatni a másodosztályban. A nevezést sem adták le, így valószínűleg nem fogunk velük találkozni.

Budafok: A fővárosi csapat gyenge szezonnal a háta mögött sem hátrál meg és továbbra is a másodosztályban folytatná, nevezésüket nekik is elfogadta a szövetség.

Vác: Az elsőosztályból 1 év után visszatérhet a dunakanyari csapat, ám az MLSZ a nevezését nem fogadta el, így ők is a fellebbezésükre koncentrálnak. A játékoskeretből a fiatal tehetségekre az első osztályú klubok valószínűleg felfigyeltek és az állítólagos olasz szponzorról sem hallani egyenlőre, nem biztos, hogy meghatározó csapat lesznek az NBII-ben.

Cegléd:
Az Alföld csoport bajnoka nevezését megkapta az indulásra, egyenlőre semmi hír a csapatukról.

Balkány:
Hiába lett a Mátra csoport bajnoka, a Vác, a Vecsés és az Integrál-Dac mellett nekik sem fogadta el az MLSZ a nevezést, és hallani olyan híreket, hogy nem is vállalják a magasabb osztályt.

ESMTK: A Tisza csoport bajnokaként neveztek az NBII-be, amire meg is kapták az indulási jogot. Az erzsébetiek így egy év után térhetnek vissza a másodosztályba.

Eger: Mint korábban írtam a Kazincbarcika csapata helyett indulhat a hevesi csapat, ahol szépen felújított stadion várhatja az ellenfeleket.

Soroksár: Ne feledkezzünk el a fővárosi együttesről sem, aki a 2005/2006-os szezonban még csoporttársunk volt. Az MLSZ a csoportbeosztásnál, akár a Soroksár csapatát is a Keleti csoporthoz oszthatja be.
 

Címkék: nb2
előző hír archivum 2007 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC - Hidasnémeti VSC Bőcs KSC - Hidasnémeti VSC
Bőcs KSC - Hidasnémeti VSC
27. forduló
2021.05.08. 17:00
Bőcs

Tabella
hely csapat M pont
1. Gesztely 13 31
2. BTE Felsőzsolca 13 29
3. Cigánd SE 13 27
4. Hidasnémeti 13 26
5. MVSC 13 24
6. Edelény-Borsodszer 13 24
7. Bőcs KSC 11 23
8. Bánhorváti 12 19
9. Aszaló SE 13 18
10. Encs VSC 13 16
11. Emőd 13 14
12. Mezőkeresztes 13 13
13. Nyékládháza 12 10
14. Abaújszántó 12 9
15. Mád 12 7
16. Sárospatak 11 0
Góllövőlista
Orosz Tamás11
Titkó Gergő6
Szabó Zsolt5
Irhás Ignác2
Kerekes Máté1
Nyírcsák Gábor1
El-Sherif Omar1
Tóth Tamás1
Lakatos László1