Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.09.18. szerda Diána
Következő mérkőzés
Gönc - Bőcs KSC Gönc - Bőcs KSC
Gönc - Bőcs KSC
7. forduló
2019.09.22. 16:00
Gönc

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Ellenfélnézőben

Ellenfélnézőben

2007. június. 23. 19:06
Az NBII. 2007/2008 as szezonjában már most meglepetések sorozatáról hallunk. A Ferencváros maradása, a játékosmozgások és a visszalépések. Mostani cikkünkben megnézzük mi történt a csapatok háza táján.

Ebben a cikkben az NBII. Keleti csoportjának azon csapatairól gyűjtöttük össze az információkat, akik szóba kerülhetnek a 2007/2008-as szezonban.


Nyíregyháza:
A bajnokcsapat jogot szerzett az elsőosztályban való induláshoz és a klublicencet is megkapták. A sikeredző Gálhidi György menesztésétől volt hangos a sajtó, míg Gálhidi ment, addig a Brekk-Révész páros érkezett a szparihoz. Egy új modellt dolgoztak ki, állítólag a Manchester United mintájára.

Ferencváros: Az ezüst érmes csapat mivel az elsőosztály mezőnye teljes lett, a második vonalban kénytelenek maradni, ám a szurkolók sem szerettek volna kegyelem feljutást. Az NSO szerint a pesti csapatot akár a Nyugati csoportba is sorolhatja a Szövetség. Kérdéses a zöldeknél a játékoskeret, mivel több meghatározó játékosuk is távozhat, köztük Laczkó Zsoltot figyelik a PAOK emberei.

Orosháza: A bronzérmes gárda is megkapta a nevezést és el is fogadta az MLSZ. Belvon Attila legénysége évek óta együtt van, ennek köszönhették idén a sikert, valószínű nagy változások nem várhatók Orosházán.

Szolnok: Kis Károly legénysége szép idényt produkált, ám a következő szezonban a Pécsre távozó mestert az Ózdról érkező Vígh Tibor váltja. Az NBIII-ban a 8. helyen záró ózdiaktól az edző akár magával is viheti a legjobbakat. Távozók: B. Tóth Balázs a Vasashoz távozhat, Jeney Gyulát csapatunk teszteli, a fiatal Remili Mohamedet már korábban is figyelték külföldről is.

Tuzsér: A Nyíregyházára távozó Révész Attila és Brekk János helyére az Ibrány volt edzője Németh Károly érkezett, aki szintén tagja lesz a Spartacus stábjának. A szezonban 8 gólt elérő Krajncot a Nyíregyháza, korábbi védőnket Csékét pedig a Diósgyőr igazolta le. Rajtuk kivül Rab László és Balogh Zoltán is távozik.

Vecsés: Pisont István legénysége egyenlőre rossz szájízzel kezdhetik meg a felkészülést, ugyanis a csapat nevezését az MLSZ nem fogadta el. Lehetőségük nyílik még fellebbezésre július 2-ig.

Kecskemét: Az utolsó fordulóbeli ellenfelünktől egyenlőre csak Kovrig távozásáról hallani, akinek új csapata a REAC lehet.

Karcag: A legnagyobb meglepetést szolgáltatta Sándor István csapata, ugyanis a karcagi önkormányzat 20 milliós támogatást vont meg a csapattól, ami miatt nem tudták vállalni az indulást. A kunsági csapat játékosai szabadon igazolhatóak. Így hiába szereztek jogot az indulásra a következő idényben ők nem szerepelnek.

Baktalórántháza: A szabolcsi csapattal hozták szóba a Tuzsérról távozó Balogh kapust, ám konkrét megállapodás még nem született. Fiatalokkal már most megerősítette a keretét a csapat: Marics Gábor (Pusztadobos), Nagy Dávid (Nyírsuli), ifj Koskovits György (Rakamaz).

Kazincbarcika: A szezon elején a barcikai szponzorkörbe beszállt egri Keller József valószínűleg a barcikai játékjogot átviszi a hevesi megyeszékhelyre, így a Kazincbarcika harmadosztályban fog szerepelni és az Eger lesz a másodosztályban. A játékoskeretben biztosan lesznek változások, egyenlőre Kádár Zsolt vezetőedző távozásáról hallani. A csapatunknál kölcsönben szereplő Máthé és Zimányi már visszamentek Kazincbarcikára.

Makó: A zöld-sárgák háza tájáról egyenlőre semmi változást nem hallani. A másodosztályba megkapták az indulási jogot.

Jászberény:
A tavasszal 22 pontot szerző és ezzel a bennmaradást kiharcoló csapatnál a tavasszal a debrecenből érkezett kapus távozásáról hallani. A 24 éves Papp Tamás Cipruson folytatja.

Békéscsaba: A legjobb kiesőként búcsúzott az NBII-től a Békéscsaba, de a karcagi visszalépés és a nevezések elfogadása miatt esélyük nyílt a folytatásra. A békés megyei csapat leadta a másodosztályba a nevezést és azt a szövetség el is fogadta, ám indulási joguk egyenlőre nincs.

Jászapáti: A második legrosszabb kieső csapat nem kívánja tovább folytatni a másodosztályban. A nevezést sem adták le, így valószínűleg nem fogunk velük találkozni.

Budafok: A fővárosi csapat gyenge szezonnal a háta mögött sem hátrál meg és továbbra is a másodosztályban folytatná, nevezésüket nekik is elfogadta a szövetség.

Vác: Az elsőosztályból 1 év után visszatérhet a dunakanyari csapat, ám az MLSZ a nevezését nem fogadta el, így ők is a fellebbezésükre koncentrálnak. A játékoskeretből a fiatal tehetségekre az első osztályú klubok valószínűleg felfigyeltek és az állítólagos olasz szponzorról sem hallani egyenlőre, nem biztos, hogy meghatározó csapat lesznek az NBII-ben.

Cegléd:
Az Alföld csoport bajnoka nevezését megkapta az indulásra, egyenlőre semmi hír a csapatukról.

Balkány:
Hiába lett a Mátra csoport bajnoka, a Vác, a Vecsés és az Integrál-Dac mellett nekik sem fogadta el az MLSZ a nevezést, és hallani olyan híreket, hogy nem is vállalják a magasabb osztályt.

ESMTK: A Tisza csoport bajnokaként neveztek az NBII-be, amire meg is kapták az indulási jogot. Az erzsébetiek így egy év után térhetnek vissza a másodosztályba.

Eger: Mint korábban írtam a Kazincbarcika csapata helyett indulhat a hevesi csapat, ahol szépen felújított stadion várhatja az ellenfeleket.

Soroksár: Ne feledkezzünk el a fővárosi együttesről sem, aki a 2005/2006-os szezonban még csoporttársunk volt. Az MLSZ a csoportbeosztásnál, akár a Soroksár csapatát is a Keleti csoporthoz oszthatja be.
 

Címkék: nb2
előző hír archivum 2007 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Irhás Ignác2
Titkó Gergő1
Balázs László1
Vadász Elek1
Orosz Tamás1