Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.11.20. hétfő Jolán
Következő mérkőzés
Hidasnémeti - Bőcs KSC Hidasnémeti - Bőcs KSC
Hidasnémeti - Bőcs KSC
16. forduló
2017.11.26. 13:00
Hidasnémeti

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » A győzelem a cél az első fordulóban

A győzelem a cél az első fordulóban

2008. augusztus. 08. 20:40
Tóth László vezetőedző nyilatkozott a bajnokis rajt előtt. Az edző elmondta, hogy nem sok információval rendelkezik ellenfelünkről, azonban jobbnak érzi csapatát a Jászberénynél. A jászsági csapat vezetőedzője az a Földesi Károly, aki előző szezonban Borsod megyében, a Diósgyőr NBIII.-as csapatánál dolgozott, így jól ismeri csapatunkat.

A szoljon.hu internetes oldalon olvasható cikk a hétvégi mérkőzésről, ahol Földesi Károly nyilatkozik a találkozó előtt:

— A sok távozó és érkező ellenére ugyan többé, kevésbé összeállt az általam eltervezett gárda, ám két játékos még mindig hiányzik a keretből — felelte érdeklődésünkre a JSE újdonsült szakvezetője, Földesi Károly. — Bár az elmúlt napokban két szerb labdarúgónak is szerződési ajánlatot tettünk, még nem kaptunk választ tőlük. Az állomány változása magával hozta, hogy más szerkezetben lépünk pályára. Az eddigi egycsatáros felállás helyet hazai pályán a 4-4-2-es formációt szeretnénk alkalmazni. Ez nagyobb szabadságot biztosít a támadások terén, de nem szabad, hogy mindez a védekezésünk rovására menjen. Hamar Ádámra biztos nem számíthatok a nyitányon, ugyanis az utolsó fordulóban kiállították, Nagy Attila sérülése viszont még rendbe jöhet a kezdésig. Az első meccs mindig különös jelentőséggel bír, azaz jó lenne itthon tartani a három pontot. Helyzetemet talán megkönnyíti, hogy miskolciként talán a bőcsi gárdát ismerem a legjobban a Keleti csoport csapatai közül.
 
 
 
Vezetőedzőnk Tóth László nyilatkozata a Borsod Online oldalán:

A Bőcs KSC idegenben szerepel, ugyancsak szombaton a Jászberény vendégei lesznek.
– A felkészülést követően, a rajt előtt úgy látom, hogy ilyen kiegyensúlyozottan erős keretünk még nem volt. Jobb lehet, hogy igen, de most úgy látom, hogy szükség esetén nem gond, ha cserélnünk kell. Nagy optimizmussal várom a küzdelmeket, de az tény, hogy nem túl ideális az őszi sorsolásunk, hiszen idegenben kezdünk, és a második körben már érkezik is a Ferencváros... A Jászberény talán az egyetlen a Keleti csoportból, akikről nem rendelkezem túl sok információval, szépen „csendben” készültek a szezonra. Azonban azt gondolom, hogy a Bőcs jobb csapat, és ezt a pályán maximális koncentrációval be kell bizonyítani, mert ránk férne a jó rajt.

 
 
A Jászberény várható kezdőcsapata: Szalma — Simon, Lukácsi, Majzik (Nagy A.), Murinai — Móczó, Hevesi-Tóth (Bárkányi), Rebecsák, Mohácsi — Kárpáti (Németh), Bubori.

A Bőcs várható kezdőcsapata: Hamar – Szakszon, Cséke, Martis, Molnár – Siróczki, Irhás, Jeney, Török – Bardi, Zsarnai.(Fotó: Balázs Flórián, Forrás: szoljon.hu, boon.hu)
 
 

Címkék: beharangozó, 2008 ősz
előző hír archivum 2008 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 14 40
2. Felsőzsolca 14 35
3. Ózd 14 26
4. Bogács 14 24
5. Edelény 14 23
6. Hidasnémeti 14 23
7. Mád 14 22
8. Onga 14 20
9. Encs 14 20
10. Gesztely 14 18
11. Szerencs 14 16
12. Bánhorváti 14 14
13. Bőcs 14 14
14. Karcsa 14 10
15. Szendrő 14 7
16. Varbó 14 6
Góllövőlista
Vadász Elek10
Orosz Tamás7
Balázs László4
Tóth Tamás4
Bernáth János1
Kerekes Máté1