Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2017.09.20. szerda Friderika
Következő mérkőzés
Onga - Bőcs KSC Onga - Bőcs KSC
Onga - Bőcs KSC
7. forduló
2017.09.24. 16:00
Onga
Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Révész: Nem véletlenül vezeti a tabellát a Bőcs

Révész: Nem véletlenül vezeti a tabellát a Bőcs

2008. szeptember. 01. 16:36
A szerdai Magyar Kupa találkozó előtt a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzőjével, Révész Attilával készítettünk interjút. A szakvezető győzelemre számít, az ellen a Bőcs ellen, aki az utóbbi évben önmagához képest nagyon sokat erősödött.

Mi változott Nyíregyházán tavaly óta?
- A tavalyi kupaküzdelemhez képest a Nyíregyháza csapatában több változás is történt, voltak távozók és érkezők is bőven. Úgy érzem a mostani csapat erősebb.

Vasárnap személyesen tekintetted meg a Bőcs - ESMTK bajnokit. Mi változott Bőcsön tavaly óta?
- A Bőcs is erősebb lett a tavalyi csapathoz képest, és a Bőcs önmagához képest jobban megerősödött mint mi, viszont a célunk ígyis egyértelműen a továbbjutás. Jó csapat a Bőcs, teljesen együtt van a gárda és nem hiába vezetik az NBII. Keleti csoportját.

Milyen mérkőzésre számítasz?
- Sokkal nehezebbre, mint tavaly. Míg tavaly a Bőcsnek elég lett volna a döntetlen, idén már csak a győzelemmel lehet továbbjutni. Ennek ellenére tudom, hogy a Bőcs dupla erővel készül a szerdai mérkőzésre. Van pár szabolcsi játékos Bőcsön, akik biztosan kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy megmutassák mire képesek. Gondolok itt Cséke Gyurira, akit nyáron adtunk kölcsönbe. Régebben kikötöttük a kölcsönadásban, hogy nem szerepelhet a játékos a kölcsönadó sportszervezet ellen, viszont Bőccsel évek óta nagyon jó kapcsolatot ápolunk, ezért nem lett volna korrekt egy ilyen megállapodás.

Milyen kerettel érkeztek Bőcsre?
- Sok játékos alkotja a csapatot nálunk és most szeretném kipróbálni azokat a játékosokat is, akik eddig még nem kaptak annyi lehetőséget, viszont ez nem azt jelenti, hogy feladjuk a továbbjutást.

Mi a helyzet Lippai Ákossal, ő korábban kétszer is Bőcsre igazolt?
- Egy kisebb betegség után hétvégén újra játszhatott az NB1-ben, de most őt is pihentetni szeretném, mint már említettem szeretnék lehetőséget adni azoknak, akik eddig nem játszottak, de a keret tagja lesz, utazik Bőcsre,  és ha szükség van rá pályára is fog lépni.

 


előző hír archivum 2008 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Sajóbábony 5 15
2. Mád 5 13
3. Ózd 5 13
4. Felsőzsolca 5 11
5. Encs 5 10
6. Bogács 5 8
7. Edelény 5 7
8. Gesztely 5 7
9. Bőcs 5 7
10. Hidasnémeti 5 5
11. Bánhorváti 5 3
12. Szerencs 5 3
13. Onga 5 3
14. Szendrő 5 3
15. Varbó 5 3
16. Karcsa 5 2
Góllövőlista
Vadász Elek6
Orosz Tamás5
Tóth Tamás2
Balázs László1
Kerekes Máté1