Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2019.09.17. kedd Zsófia
Következő mérkőzés
Gönc - Bőcs KSC Gönc - Bőcs KSC
Gönc - Bőcs KSC
7. forduló
2019.09.22. 16:00
Gönc

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Tóth László nyilatkozott az NB1.hu-nak

Tóth László nyilatkozott az NB1.hu-nak

2008. október. 13. 17:36
A Bőcs a magyar futball őszének egyik legnagyobb meglepetését produkálja azzal, hogy 10 forduló (azaz a bajnokság egyharmada) után pontokkal vezet a Ferencváros előtt. Tóth László szakvezetőtől azt szerettük volna megkérdezni, hogy vajon reális végkimenetele-e az NB II Keleti-csoportjának a Bőcs feljutása? Nos, a szakvezető szerint nem, de nem azért, mert jó a Fradi!

 

- A Bőcs legnagyobb ellensége maga Bőcs község vezetése, a helyi kis belháború – mondta el honlapunknak Tóth. - Ha a polgármesterünk a csapat mellett állna, akkor csekély költségvetésből is komoly riválisai lehetnénk a Ferencvárosnak. Ám jelen pillanatban - mint Bőcs község képviselője - azt kell mondanom, hogy a település vezetői féltékenyek a csapatra és rám is, pedig szűkebb hazánk jó hírét is keltjük. A nyugodt munka helyett azonban a saját belső ellenzékünkkel kell harcolnunk.
Meglepő, sőt mi több, elképesztő hírek! Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen kis településen, mint Bőcs, mindenki a csapat sikeréért küzd, azért, hogy megmutathassák magukat a nagyvilágnak mindenki előtt.
- Sajnos megjelent itt is a magyar emberekre jellemző szemlélet: ha valami jól megy, akkor azt a saját közege teszi tönkre. Kisstílű belháború zajlik a csapat körül. Ezért is szeretném megköszönni a korábbi polgármesternek, aki ötvenkilenc évesen elhunyt, hogy megteremtette mindazt, ami annak a feltétele, hogy országos hírű legyen a falu és sportja. Most vannak olyan emberek, akiknek ez már nem tetszik, ám én úgy gondolom, hogy a megye és a régió szempontjából is nagyon fontos munkát végünk. A fiatalok szempontjából sem mindegy, hogy ilyen lehetőség előtt állunk: országosan is megismerhetik csapatunkat!
- A bőcsi foci tehát politikai csatározások áldozatává válhat? - kérdeztük Tóthot.
- Az FTC nem tudna legyőzni minket, ha belülről nem támadnának minket olyan emberek, akiknek a mandátuma nem a Bőcs-Bőcs tábláig tart. Tudják, hogy politikai ambícióim vannak, ezért féltékenyek rám. A bőcsi sport kft-n belül egyébként több mint 150 gyermek sportol, amivel élharcosai vagyunk a drogok és egyéb káros szenvedélyek elleni háborúnak is. Nem szeretnénk, ha kárba veszne a munkánk. A pénzen aligha múlhat: Bőcs nem forráshiányos, régóta pozitív a település pénzügyi mérlege...

 

(Fotó: Balázs Flórián )

 


előző hír archivum 2008 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Bánhorváti (KBSC) 0 0
2. Bőcs KSC 0 0
3. Bogács Termálfürdő 0 0
4. BTE Felsőzsolca 0 0
5. Cigánd SE 0 0
6. Edelényi FC 0 0
7. Encs VSC 0 0
8. Gesztely FCE 0 0
9. Gönc VSE 0 0
10. Hidasnémeti 0 0
11. Mád FC 0 0
12. Mezőkeresztes 0 0
13. Mezőkövesd-Zsóry II. 0 0
14. MVSC 0 0
15. Nyékládháza 0 0
16. Sajóbábony 0 0
Góllövőlista
Irhás Ignác2
Titkó Gergő1
Balázs László1
Vadász Elek1
Orosz Tamás1