Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2023.02.06. hétfő Dóra
Főoldal » Lapszemle: Irhás után zöld-fehér klubok érdeklődnek

Lapszemle: Irhás után zöld-fehér klubok érdeklődnek

2008. december. 09. 22:26
A pepsifoci.hu kérte fel játékosunkat Irhás Ignácot egy rövid interjúra, ahol megtudhattuk hogy az első osztályú Haladás mellett a Ferencváros is érdeklődött a középpályás iránt. Az érdeklődőkről Tóth László vezetőedző is nyilatkozott.

 

Irhás már próbajátékon is részt vett a Diósgyőrnél, és a Nyíregyháza elleni Ligakupa-találkozón kifejezetten jó hatást gyakorolt Sisa Tibor vezetőedzőre. Ám a miskolci klubnál a távoli jövő továbbra is bizonytalannak tűnik, viszont a piros-fehéreknek lépniük kell, ha igazolni akarják a középpályást, mert Irhásnak több kérője is akad. Honlapunk úgy tudja, zöld-fehér klubok csábítják a 23 éves labdarúgót, az élvonalbeli Haladás mellett a Ferencváros is szívesen látná soraiban.

A pepsifoci.hu megkeresésére Irhás megerősítette mindezt, és elmondta, ha rajta múlna, az Üllői úton folytatná.

– Meglepett, hogy ennyien szeretnének leigazolni, szerintem inkább a csapat jó szereplése az oka, hogy hirtelen ilyen kapós lettem. Konkrétan nem beszéltem senkivel, csak a Diósgyőrrel, de Tóth László mestertől tudok a többi megkeresésről is. Miskolcon beszéltem Sisa Tiborral és Benczés Miklóssal is, nagyon szeretnék, ha hozzájuk kerülnék, de persze ez nem csak rajtam múlik, hiszen még két és fél éves szerződés köt a Bőcshöz. Ha választhatnék, a legcsábítóbb a Fradi lenne, hiszen a zöld-fehérek úgyis felkerülnek, és az oda igazolás nagy kihívást jelentene számomra.

Természetesen az ügyről megkérdeztük a bőcsi mestert, Tóth Lászlót is, aki szintén nem tagadta értesüléseinket, és elmondta, az FTC nagyon jól járna középpályásával.

– Csapatunkban jelenleg egyetlen piacképes futballista van, aki megállná a helyét az NB I-ben is, az pedig Irhás Ignác. Fontos, hogy olyan megoldást találjunk, mellyel mindhárom fél jól jár, de mi a magunk részéről elsősorban a játékos érdekeit tartanánk szem előtt, hiszen Irhás nagyon sokat tett a Bőcsért, rászolgált, hogy komoly csapatban játszhasson. Ami a megkereséseket illeti, a Haladásé és a Diósgyőré a legkomolyabb, a Ferencvárostól pedig egy klubhoz közeli közvetítő, egy menedzser vette fel velünk a kapcsolatot. Egészen pontosan az érdekelte őket, elzárkóznánk-e az Fradihoz történő eladásától. Természetesen erről szó sincs, sőt, inkább büszkeséggel töltene el minket, hogyha Irhás az FTC játékosa lehetne. Véleményem szerint a zöldek nagyon jól járnának vele, hiszen jobb Ashmore-nál, és nem is kerül olyan sokba – szúrt oda egyet a IX. kerületieknek a borsodiak szakvezetője.

 

(Forrás: www.pepsifoci.hu , Fotó: Balázs Flórián )

 


előző hír archivum 2008 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Tabella
hely csapat M pont
1. Hidasnémeti 30 77
2. BTE Felsőzsolca 30 73
3. Gesztely 30 68
4. Bőcs KSC 30 67
5. Cigánd SE 30 58
6. Edelény-Borsodszer 30 55
7. Encs VSC 30 48
8. Bánhorváti 30 47
9. MVSC 30 45
10. Aszaló SE 30 41
11. Emőd 30 30
12. Mezőkeresztes 30 30
13. Nyékládháza 30 23
14. Abaújszántó 30 19
15. Mád 30 10
16. Sárospatak 30 9
Góllövőlista
Szabó Zsolt12
Orosz Tamás12
Titkó Gergő11
Lakatos László8
Irhás Ignác7
Tóth Tamás4
Kerekes Máté3
Pataki Gergő1
El-Sherif Omar1
Nyírcsák Gábor1