Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2020.07.08. szerda Ellák
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Lapszemle: Irhás után zöld-fehér klubok érdeklődnek

Lapszemle: Irhás után zöld-fehér klubok érdeklődnek

2008. december. 09. 22:26
A pepsifoci.hu kérte fel játékosunkat Irhás Ignácot egy rövid interjúra, ahol megtudhattuk hogy az első osztályú Haladás mellett a Ferencváros is érdeklődött a középpályás iránt. Az érdeklődőkről Tóth László vezetőedző is nyilatkozott.

 

Irhás már próbajátékon is részt vett a Diósgyőrnél, és a Nyíregyháza elleni Ligakupa-találkozón kifejezetten jó hatást gyakorolt Sisa Tibor vezetőedzőre. Ám a miskolci klubnál a távoli jövő továbbra is bizonytalannak tűnik, viszont a piros-fehéreknek lépniük kell, ha igazolni akarják a középpályást, mert Irhásnak több kérője is akad. Honlapunk úgy tudja, zöld-fehér klubok csábítják a 23 éves labdarúgót, az élvonalbeli Haladás mellett a Ferencváros is szívesen látná soraiban.

A pepsifoci.hu megkeresésére Irhás megerősítette mindezt, és elmondta, ha rajta múlna, az Üllői úton folytatná.

– Meglepett, hogy ennyien szeretnének leigazolni, szerintem inkább a csapat jó szereplése az oka, hogy hirtelen ilyen kapós lettem. Konkrétan nem beszéltem senkivel, csak a Diósgyőrrel, de Tóth László mestertől tudok a többi megkeresésről is. Miskolcon beszéltem Sisa Tiborral és Benczés Miklóssal is, nagyon szeretnék, ha hozzájuk kerülnék, de persze ez nem csak rajtam múlik, hiszen még két és fél éves szerződés köt a Bőcshöz. Ha választhatnék, a legcsábítóbb a Fradi lenne, hiszen a zöld-fehérek úgyis felkerülnek, és az oda igazolás nagy kihívást jelentene számomra.

Természetesen az ügyről megkérdeztük a bőcsi mestert, Tóth Lászlót is, aki szintén nem tagadta értesüléseinket, és elmondta, az FTC nagyon jól járna középpályásával.

– Csapatunkban jelenleg egyetlen piacképes futballista van, aki megállná a helyét az NB I-ben is, az pedig Irhás Ignác. Fontos, hogy olyan megoldást találjunk, mellyel mindhárom fél jól jár, de mi a magunk részéről elsősorban a játékos érdekeit tartanánk szem előtt, hiszen Irhás nagyon sokat tett a Bőcsért, rászolgált, hogy komoly csapatban játszhasson. Ami a megkereséseket illeti, a Haladásé és a Diósgyőré a legkomolyabb, a Ferencvárostól pedig egy klubhoz közeli közvetítő, egy menedzser vette fel velünk a kapcsolatot. Egészen pontosan az érdekelte őket, elzárkóznánk-e az Fradihoz történő eladásától. Természetesen erről szó sincs, sőt, inkább büszkeséggel töltene el minket, hogyha Irhás az FTC játékosa lehetne. Véleményem szerint a zöldek nagyon jól járnának vele, hiszen jobb Ashmore-nál, és nem is kerül olyan sokba – szúrt oda egyet a IX. kerületieknek a borsodiak szakvezetője.

 

(Forrás: www.pepsifoci.hu , Fotó: Balázs Flórián )

 


előző hír archivum 2008 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Cigánd SE 16 40
2. Sajóbábony 15 36
3. Mezőkövesd-Zsóry II. 16 34
4. Hidasnémeti 16 30
5. Edelényi FC 15 29
6. MVSC 16 25
7. Gesztely FCE 15 24
8. BTE Felsőzsolca 16 23
9. Bánhorváti (KBSC) 16 21
10. Encs VSC 16 19
11. Bőcs KSC 16 19
12. Mezőkeresztes 16 18
13. Mád FC 15 17
14. Nyékládháza 15 10
15. Gönc VSE 15 6
16. Bogács Termálfürdő 14 4
Góllövőlista
Vadász Elek9
Balázs László3
Szegedi Tibor3
Matesz Attila3
Szabó Zsolt2
Tóth Balázs2
El-Sherif Omar2
Irhás Ignác2
Orosz Tamás2
Molnár Zsolt1
Titkó Gergő1
Csóka Endre1
Szabó István1