Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2020.08.07. péntek Ibolya
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Előző mérkőzés
Képek
Főoldal » Lapszemle: Bőcsön a harmadik hely már kudarc lenne

Lapszemle: Bőcsön a harmadik hely már kudarc lenne

2009. január. 09. 22:25
Tóth László a napokban történt eseményekkel kapcsolatban nyilatkozott a pepsifoci.hu portálnak. Szóba került Cséke megvásárlása, Irhás Ignác elismerése és az igazolásával kapcsolatos hírek, a felkészülés és a tavaszi előretekintés.

 

- Tóth László először a keretben történt változásokat vette számba.

– Cséke Györgyöt végleg megvásároltuk a Nyíregyházától, és 2,5 éves szerződést kötöttünk vele, míg egy megyebeli fiatal tehetség, Monyók Péter 3 évre kötelezte el magát hozzánk, de elképzelhető, hogy őt kölcsönadjuk majd egy NB III-as klubnak. Sajnos távozónk is van, Gaál Gergő már a civil életét is építi, így ő a munkája miatt a harmadosztályú Tiszaújvároshoz igazolt. Légiósunk, George Menougong külföldre szeretne menni, ha ez nem jönne össze neki, akkor ő is marad nálunk. A fiatal védővel, a jászberényi Póti Krisztiánnal tárgyalásban állunk. Kóka Róbert, illetve a fél évig kölcsönben Baktalórántházán szereplő Mező Ádám sorsa is bizonytalan még, de a nyitott kérdések hétfőre eldőlnek, keddtől már a végleges keretünkkel készülünk – adott helyzetjelentést Tóth László, majd a pepsifoci.hu-nak a csapat legkeresettebb játékosának, Irhás Ignácnak a sorsáról is beszámolt, akinek az átigazolási ügye egyelőre holtpontra jutott.

– A Bőcs tavalyi sikereit nem elsősorban a kiemelkedő egyéni képességeknek, hanem a remek csapatteljesítménynek köszönheti. De a saját nevelésű Irhás Ignác szerintem simán alapember lehetne az NB I-ben is, és bár több klub is érdeklődött iránta, egyelőre nincs újabb fejlemény az ügyében. Két és fél éves szerződés köti hozzánk, és biztos, hogy csak akkor adjuk el őt, ha az egyesület is jól jár, vagyis aprópénzért nem eladó – mondta el véleményét a tréner a Borsod megyében az év legjobb labdarúgójának választott Irhásról, majd a pepsifoci.hu kérésére előretekintett a felkészülési időszakra, és az előttük álló tavaszi szezonra is, amelyből az is kiderült, hogy Bőcsön minimális cél a második hely.

– Ha a második helynél rosszabb helyen végeznénk, az már kudarc lenne, még akkor is, ha a Bőcs sosem volt még dobogós sem. Persze nagyon jó lenne az is, ha minél tovább versenyben tudnánk lenni a Fradival. A héten még csak ráhangoló tréningeket végeztünk, hétvégén pedig Cigándon veszünk részt egy teremtornán, míg jövő héttől kedden és csütörtökön is két edzést tartok. Várhatóan január végén lehetőségünk lesz majd egy egyhetes tiszaújvárosi edzőtáborozásra is – vázolta a borsodiak mestere a gárda előtt álló feladatokat.

 

(Fotó: Balázs Flórián , Forrás: www.pepsifoci.hu )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
 
Tabella
hely csapat M pont
1. Cigánd SE 16 40
2. Sajóbábony 15 36
3. Mezőkövesd-Zsóry II. 16 34
4. Hidasnémeti 16 30
5. Edelényi FC 15 29
6. MVSC 16 25
7. Gesztely FCE 15 24
8. BTE Felsőzsolca 16 23
9. Bánhorváti (KBSC) 16 21
10. Encs VSC 16 19
11. Bőcs KSC 16 19
12. Mezőkeresztes 16 18
13. Mád FC 15 17
14. Nyékládháza 15 10
15. Gönc VSE 15 6
16. Bogács Termálfürdő 14 4
Góllövőlista
Vadász Elek9
Balázs László3
Szegedi Tibor3
Matesz Attila3
Szabó Zsolt2
Tóth Balázs2
El-Sherif Omar2
Irhás Ignác2
Orosz Tamás2
Molnár Zsolt1
Titkó Gergő1
Csóka Endre1
Szabó István1