Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2023.01.29. vasárnap Adél
Főoldal » Lapszemle: Bőcsön a harmadik hely már kudarc lenne

Lapszemle: Bőcsön a harmadik hely már kudarc lenne

2009. január. 09. 22:25
Tóth László a napokban történt eseményekkel kapcsolatban nyilatkozott a pepsifoci.hu portálnak. Szóba került Cséke megvásárlása, Irhás Ignác elismerése és az igazolásával kapcsolatos hírek, a felkészülés és a tavaszi előretekintés.

 

- Tóth László először a keretben történt változásokat vette számba.

– Cséke Györgyöt végleg megvásároltuk a Nyíregyházától, és 2,5 éves szerződést kötöttünk vele, míg egy megyebeli fiatal tehetség, Monyók Péter 3 évre kötelezte el magát hozzánk, de elképzelhető, hogy őt kölcsönadjuk majd egy NB III-as klubnak. Sajnos távozónk is van, Gaál Gergő már a civil életét is építi, így ő a munkája miatt a harmadosztályú Tiszaújvároshoz igazolt. Légiósunk, George Menougong külföldre szeretne menni, ha ez nem jönne össze neki, akkor ő is marad nálunk. A fiatal védővel, a jászberényi Póti Krisztiánnal tárgyalásban állunk. Kóka Róbert, illetve a fél évig kölcsönben Baktalórántházán szereplő Mező Ádám sorsa is bizonytalan még, de a nyitott kérdések hétfőre eldőlnek, keddtől már a végleges keretünkkel készülünk – adott helyzetjelentést Tóth László, majd a pepsifoci.hu-nak a csapat legkeresettebb játékosának, Irhás Ignácnak a sorsáról is beszámolt, akinek az átigazolási ügye egyelőre holtpontra jutott.

– A Bőcs tavalyi sikereit nem elsősorban a kiemelkedő egyéni képességeknek, hanem a remek csapatteljesítménynek köszönheti. De a saját nevelésű Irhás Ignác szerintem simán alapember lehetne az NB I-ben is, és bár több klub is érdeklődött iránta, egyelőre nincs újabb fejlemény az ügyében. Két és fél éves szerződés köti hozzánk, és biztos, hogy csak akkor adjuk el őt, ha az egyesület is jól jár, vagyis aprópénzért nem eladó – mondta el véleményét a tréner a Borsod megyében az év legjobb labdarúgójának választott Irhásról, majd a pepsifoci.hu kérésére előretekintett a felkészülési időszakra, és az előttük álló tavaszi szezonra is, amelyből az is kiderült, hogy Bőcsön minimális cél a második hely.

– Ha a második helynél rosszabb helyen végeznénk, az már kudarc lenne, még akkor is, ha a Bőcs sosem volt még dobogós sem. Persze nagyon jó lenne az is, ha minél tovább versenyben tudnánk lenni a Fradival. A héten még csak ráhangoló tréningeket végeztünk, hétvégén pedig Cigándon veszünk részt egy teremtornán, míg jövő héttől kedden és csütörtökön is két edzést tartok. Várhatóan január végén lehetőségünk lesz majd egy egyhetes tiszaújvárosi edzőtáborozásra is – vázolta a borsodiak mestere a gárda előtt álló feladatokat.

 

(Fotó: Balázs Flórián , Forrás: www.pepsifoci.hu )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Tabella
hely csapat M pont
1. Hidasnémeti 30 77
2. BTE Felsőzsolca 30 73
3. Gesztely 30 68
4. Bőcs KSC 30 67
5. Cigánd SE 30 58
6. Edelény-Borsodszer 30 55
7. Encs VSC 30 48
8. Bánhorváti 30 47
9. MVSC 30 45
10. Aszaló SE 30 41
11. Emőd 30 30
12. Mezőkeresztes 30 30
13. Nyékládháza 30 23
14. Abaújszántó 30 19
15. Mád 30 10
16. Sárospatak 30 9
Góllövőlista
Szabó Zsolt12
Orosz Tamás12
Titkó Gergő11
Lakatos László8
Irhás Ignác7
Tóth Tamás4
Kerekes Máté3
Pataki Gergő1
El-Sherif Omar1
Nyírcsák Gábor1