Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2023.05.28. vasárnap Emil, Csanád
Főoldal » Magyar Kupa 2008/2009 » Újpest - Bőcs KSC 7-0 (4-0)

Újpest - Bőcs KSC 7-0 (4-0)


5.forduló

2008.10.22. 18:00

Újpest
7-0
(4-0)
Bőcs KSC
Újpest Bőcs KSC
Helyszín: Szusza Ferenc stadion , 300 néző.
Játékvezető: Farkas Ádám (Kelemen Attila, Varga Gábor)
Összeállítás
Újpest: Kurucz – Dudic (Korcsmár, 46.), Kiss Z., Cutuk, Mijadinoski (Lázár, 46.) – Pollák, Üveges (Wilson, 68.), Jucemar, Remili – Foxi, Simon A. Vezetőedző: Szentes Lázár.
Bőcs KSC: Hamar - Kóka, Martis, Molnár, Török (Siróczki, 46.) - Menougong (Halder, 77.), Irhás, Lipták, Jeney, Vass - Bardi (Zsarnai, 60.). Vezetőedző: Tóth László.
Statisztika
ÚjpestBőcs KSC
  Gól: Foxi (23., 42., 65.), Simon (36.), Üveges (38.), Remili (58., 80.)
Képek
Tudósítás
1.percAz Újpest kezdte a kupatalálkozót.játékvezető
1.percJucemar került lövőhelyzetbe, 20 méteres kísérlete után a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.
4.percSimon A. került ígéretes helyzetbe: Remili jobboldali bedadása után az 5-ös sarkáról lőtt, Hamar azonban bravúrral hárított.
6.percRemili próbálkozott egy távoli lövésssel a baloldalról, 18 méterről, a labda azonban másfél méterrel a léc fölött hagyta el a pályát.
8.percSimon A. és Martis csatázott a jobboldalon. A párharcot a bőcsi játékos nyerte, és felszabadított.
10.percÜveges indította a befelé mozgó Simon A.-t, akinek a lövése elgurult a bőcsi kapu előtt, mindenki lekésett róla.
11.percSimon A. szerezhette volna meg a vezetést, de 4 méterről a kivetődő kapusba lőtt.
15.percAz első negyedórában háromszor tudott átmenni a félezővonalon a BKSC, a védekezés köti le az NB II-es együttes minden energiáját.
18.percFoxi adott be Simon A.-hoz. az újpesti csatár azonban elkörülményeskedte a helyzetet a kaputól 10 méterre, lövése épp csak elcsorgott Hamarig.
22.percEzúttal a baloldalról tálalt Foxi Simon A. elé, a csatártól azonban ügyesebb volt a bőcsi kapus, aki kapujából kifutva leszedte a labdát a hazai játékos elől.
23.percVezet az Újpest! Foxi szökött meg a baloldalon, a kapujából kifutó Hamar 14 méterre próbálta megállítani a csatárt, azonban a hazai játékos lendületből tovább futott, és 12 méterről laposan, a hosszú alsó sarokba lőtt, 1-0. gól
25.percFoxi kényszerítözött a baloldalon Remilivel, majd a visszakapott labdát kapura szúrta 8 méterről, de Hamar magabiztosan védett.
28.percÚjabb újpesti helyzet: Mijadinoski 15 méterről ballal bombázott kapura, Hamar azonban ismét bravúrral mentette a hosszú sarokra tartó labdát.
32.percHazai mezőnyfölény, helyzetek nélkül.
36.percÚjabb hazai gól: Foxi passzolt Simon A.-hoz, az újpesti játékos 13 méterről lenedületből nagy erővel lőtt a a rövid sarokba, 2-0.gól
38.percPollák adott a bal oldalról Üvegeshez, aki 17 méterről fordulásból hatalmas bombát ragasztott Hamar kapujába, 3-0.gól
41.percAz első bőcsi helyzet: Török 14 méterről próbálta bevenni Kurucz kapuját, a középre tartó lövést azonban magabiztosan fogta a hazai kapus.
42.percFoxi ballal, 15 méterről emelt a bőcsi kapu jobb felső sarkába, 4-0.gól
45.percVége az első félidőnek.játékvezető
46.percMegkezdődött a második félidő.játékvezető
46.percCserék a félidőben: Dudic helyett Korcsmár, Mijadinoski helyett Lázár, Török helyett Siróczki állt be. csere
49.percAz újpestiek adogatnak a saját térfelükön.
50.percSimon A. lőhetett 11 méterről a bőcsi kapura, de az ordító gólhelyzetet elkönnyelműsködte, Hamar hárítani tudott.
52.percFoxi indította félpályáról Simon A.-t, aki egyedül vezethette a bőcsi kapura a labdát, de akkora lendülettel futott, hogy az alapvonalig meg sem állt, az akció végén pedig az oldalhálóba lőtt...
56.percRemili 18 méterről leadott szabadrúgása szállt alig valamivel a bőcsi kapu fölé.
58.percRemili ezúttal a jobboldalon tűnt fel, és 15 méterről hatalmas bombát küldött a rövid felső sarokba, 5-0.gól
60.percBardit váltotta Zsarnai.csere
61.percIsmét egy óriási Simon A. ziccer maradt ki. Ismét egyedül vezethette kapura a labdát, de 11 méterről a kifutó Hamar kapust találta el.
65.percA 16-oson belül Simon A. önzetlenül passzolt Foxihoz, aki 11 méterről, félmagasan a kapu bal oldalába lőtt, 6-0. gól
68.percÜveges helyére Wilson állt.csere
70.percSimon A. ívelt kapura 6 méterről, Hamar azonban a kapu fölé tornázta a labdát.
73.percKiss Z. lőtt 17 méterről kapura, de Hamar negfogta a labdát.
75.percIrhás unta meg a totojázást, 17 méterről, középről lőtt, kevéssel a jobb kapufa mellé.
77.percA meccs utolsó cseréje: Menougong helyett Halder a pályán.csere
80.percLázár futott el a baloldalon, majd középre adott Foxinak, aki tovább passzolta a játékszert Remilihez, aki 5 méterről az üres kapuba lőtt, 7-0.gól
83.percVáltozatlanul az Újpest a kezdeményező.
87.percA hazai csapat elszórakozza a lehetőségeit.
89.percA lila-fehérek is mintha már a meccs végét várnák.
90.percVége mérkőzésnek, az Újpest kettős győzelemmel, 10-0-s gólkülönbséggel jutott a 8 közé a Magyar Kupában. játékvezető
Edzői nyilatkozatok

Szentes Lázár: - Jól kezdtük a mérkőzést és már az első 5 percben is látszódott a fölényünk. Az első gól elindított egy folyamatot, ami kitartott a meccs végéig. Tulajdonképpen a C csapatunk játszott, ha tehettem volna még több helyen változtatok, a DVTK elleni bajnokihoz képest.

Tóth László: - Tudtuk, hogy a magyar mezőny legerősebb csapatával játszottunk. Az Újpest a háromgólos előny birtokában motiváltabb volt, mint a mi játékosaink. Pozitívumként értékelem, hogy olyan játékosokat hoztam el az újpesti stadionba, akik sosem voltak még itt, és valószínűleg a jövőben már csak jeggyel jöhetnek be ide. Az eredmény reális.

4.forduló vissza
Következő mérkőzés
Bőcs KSC - Bőcs KSC -
Bőcs KSC -

Tabella
hely csapat M pont
Góllövőlista


a title=