Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2021.10.16. szombat Gál
Főoldal » Balázs László lett a házi gólkirály idén

Balázs László lett a házi gólkirály idén

2013. június. 19. 20:34

A szezonban mindenki kitett magáért, így a csapat összesen 97 gólt ért el. A közel 100 találatból nagy részt vett ki Balázs László, aki 22 gólig jutott, a bajnokságban ezzel a 4. helyen végzett.

bksc.hu:
Először is gratulálunk a 22 gólodhoz. Te személy szerint, hogyan értékeled saját teljesítményed?

Balázs László:
ősszel szerettük volna, ha sikerül megszerezni az aranyérmet, ez sikerült és szerintem mindenki jól teljesített. Magammal nem teljesen vagyok elégedett, úgy érzem több gólt kellett volna rúgnom. A csapat maximálisan kiszolgált, sorra jöttek a helyzetek, de szerencsére azon nem ment el mérkőzés, hogy minden lehetőségemet kihagytam volna.

bksc.hu:
Támadó poszton idén játszottál először felnőtt csapatban, hogy tetszett?

Balázs László:
Igen tavaly szélsőként játszottam többnyire, idén viszont támadóként játszatott Simon Attila. Ezen a poszton jobban is érzem magam.

bksc.hu:
Akkor Simon Attila megtalálta a megfelelő posztot neked. Idén nem volt nagyon támadó poszton vetélytársad, mert Lovas Béla is megsérült, Jövőre, ha esetleg többen lesztek ezen a poszton, akkor meg kell majd küzdenetek. Egyedül végig támadóként nem volt nagy teher vagy nagy az elvárás?

Balázs László:
Igen, azt hiszem jó helyre kerültem, de ehhez kellett Lovas Béla sérülése is. A bajnokság nagy részében egyedül voltam elől sokszor, de szerintem jól jöttünk ki a támadásokból. Nem tudom, hogy várható-e erősítés, érkezik-e támadó, de ha kell megküzdök a posztért. Talán egy versenyhelyzet többet is kihoz az emberből, ha Béla nem sérül meg lehet, hogy több gólt szerzünk, de ezt már nem tudjuk meg.

bksc.hu:
1991 óta Bőcsön ettől több gólt egy játékos egy szezonban csak egyszer tudott elérni. 1997/1998-as szezonban Nagy Zsolt 30 találatig jutott. Tudtál erről az eredményről, gondolkoztál azon, hogy minél több gólt szerezz és megdöntsd ezt a rekordot?

Balázs László:
Nem tudtam erről, vagy legalább is ez nem foglalkoztatott. A bajnokság végén, amikor már láttam, hogy az idei szezon góllövőlistáján a dobogóra érhetek, akkor már fontosnak éreztem, hogy minél többet érjek el.

bksc.hu:
Hogy érzed, mennyire volt nehéz elérni a 22 gólt?

Balázs László:
Igazából, ahogy már mondtam sok helyzetet dolgozott ki a csapat, de azért olyan könnyű sem volt. Szerintem összességében a csapaté az érdem, szerintem átlagosan mindig jól játszottunk, egy két meccset leszámítva.

bksc.hu:
Bajnok lett a csapat, jöhet a megyei elit. Milyen célt tűzöl ki a megyei elsőosztályban támadóként?

Balázs László:
Az megyei elsőosztály most komolyabb erőpróbát jelent majd. A személyes célom, hogy minél több meccset megnyerjünk, minél több gólt érjek el és persze hogy jól játszunk, hiszen a jó játékkal tudjuk a pályára csalogatni a nézőket. A csapat célja sem lehet más szerintem.

bksc.hu:
Hogy töltöd a pihenést, a nyarat?

Balázs László:
Pihenni nem nagyon tudok munka mellett, de most június végén megyünk a Balatonra és majd ott megpróbálom kipihenni magam.

bksc.hu:
Még egyszer had gratuláljunk és kívánunk kellemes pihenést a nyárra.

Balázs László:
Én is köszönöm a lehetőséget.

 


Címkék: interjúk
előző hír archivum 2013 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Tabella
hely csapat M pont
1. Gesztely 13 31
2. BTE Felsőzsolca 13 29
3. Cigánd SE 13 27
4. Hidasnémeti 13 26
5. MVSC 13 24
6. Edelény-Borsodszer 13 24
7. Bőcs KSC 11 23
8. Bánhorváti 12 19
9. Aszaló SE 13 18
10. Encs VSC 13 16
11. Emőd 13 14
12. Mezőkeresztes 13 13
13. Nyékládháza 12 10
14. Abaújszántó 12 9
15. Mád 12 7
16. Sárospatak 11 0
Góllövőlista
Orosz Tamás11
Titkó Gergő6
Szabó Zsolt5
Irhás Ignác2
Kerekes Máté1
Nyírcsák Gábor1
El-Sherif Omar1
Tóth Tamás1
Lakatos László1