Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2021.12.01. szerda Elza
Főoldal » Év végi lapszemle

Év végi lapszemle

2006. december. 29. 14:44
A Bőcs KSC vezetőedzője Tóth László év végi értékelését napokban közölte a Borsod Online internetes portál és az Észak-Magyarország napilap, míg a leggyakrabban látogatott labdarúgásról szóló internetes oldalon az NB1.hu-n Tóth István szakosztály elnök beszámolóját olvashatták a látogatók.


Az Észak-Magyarország lapjain a következő cikket olvashatták a sportbarátok:

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a dobogósok mögött „telel” a Bőcs KSC.

A borsodi együttes fennállása során soha ilyen előkelő helyen nem zárt, sem az első félév, sem az idény végén. A Hernád-parti gárda hazai környezetben mindössze egyszer kapott ki, és idegenben sem álltak be védekezni, hiszen háromszor is győztesen hagyták el a pályát.

Minden csoda három napig tart, így már mi is előre nézünk – jelentette ki Tóth László, a Bőcs edzője. – Persze jó visszagondolni erre az őszi szezonra, melyet elég nagy játékosmozgás vezetett fel. Ráadásul több alapember is távozott, így mi is nagy várakozással tekintettünk a rajt elé. Persze igazoltunk is, és így utólag elmondható, hogy szerencsére folytatódott az a jó – kiválasztási – sorozatunk, hogy nem „nyúltunk mellé”. A mieink mellé sok fiatal érkezett, mely alapja volt az elért eredménynek: az egyik döntő szempont volt az emberi kvalitások, mely a szakmai munka és játéktudás mellett sokat nyomott a latba. Előbbinek volt köszönhető, hogy a vereségek után talpra tudtunk állni, és sikerek mellett a kudarcokat is fel tudtuk dolgozni, helyén tudtuk kezelni. Volt egy olyan hullámvölgyünk – a Putnok elleni 6-2-es kupavereségre és a jászberényi 7-1-es fiaskóra gondolok –, mely után nem volt egyszerű újra összerakni magunkat. Sikerült, és jöttek a szép eredmények: kevesen gondolták akkor, hogy az ősz végéig mindössze egy vereséget fogunk elszenvedni, és azt is a Ferencváros otthonában... Ha az eredményeket nézzük elég sokszor minimális különbségű győzelmet arattunk, de a meccsek alapján elmondható, hogy egyiket sem érdemtelenül nyertük meg.

A szakember már előre is tekintett:
Azt tudjuk, hogy pótolhatatlan ember nincs, és ennek megfelelően minimális mozgással számolunk a tavaszi rajt előtt. A tabella így nagyon szépen mutat és nem is „hazudik”, de tudjuk, hogy mit kell tennünk az előttünk álló időben a rajtig. Az azt hiszem természetes elvárás mind a szurkolók, mind önmagunk felé, hogy mindig többet akarunk elérni, így mi is...

(Forrás: www.boon.hu)

Az NB1.hu portálon a "Idén az Üllői úti vereségre voltak a legbüszkébbek a bőcsiek." címmel jelent meg cikk:

Év végén a Bőcs labdarúgócsapatánál is értékelték az esztendőt. A klub - igényes kivitelű - honlapjának beszámolója szerint az együttes az előző évi teljesítményéhez képest idén jelentős eredményeket mutatott fel.
A 4. helyezést annak ellenére is sikernek könyveli el a klubvezetés, hogy a csapatban benne maradt néhány pont. Mindazonáltal az Üllői úton elszenvedett 2-1-es vereség jelenti számukra az év különlegességét:

- Minden évben van valami rendkívüli csapatunknál, ezt ebben az esztendőben az FTC-vel való mérkőzés jelentette az Üllői úton - mondta Tóth István szakosztályvezető. - Akik a helyszínen látták a mérkőzést, sokáig nem fogják elfelejteni, hiszen községünk csapata megszorongatta Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapatát.
 
(Forrás: www.NB1.hu, Fotó: Keresztesi Andrea)
 

előző hír archivum 2006 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Tabella
hely csapat M pont
1. Gesztely 13 31
2. BTE Felsőzsolca 13 29
3. Cigánd SE 13 27
4. Hidasnémeti 13 26
5. MVSC 13 24
6. Edelény-Borsodszer 13 24
7. Bőcs KSC 11 23
8. Bánhorváti 12 19
9. Aszaló SE 13 18
10. Encs VSC 13 16
11. Emőd 13 14
12. Mezőkeresztes 13 13
13. Nyékládháza 12 10
14. Abaújszántó 12 9
15. Mád 12 7
16. Sárospatak 11 0
Góllövőlista
Orosz Tamás11
Titkó Gergő6
Szabó Zsolt5
Irhás Ignác2
Kerekes Máté1
Nyírcsák Gábor1
El-Sherif Omar1
Tóth Tamás1
Lakatos László1