Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2023.06.05. hétfő Fatime
Főoldal » A győzelem a cél az első fordulóban

A győzelem a cél az első fordulóban

2008. augusztus. 08. 20:40
Tóth László vezetőedző nyilatkozott a bajnokis rajt előtt. Az edző elmondta, hogy nem sok információval rendelkezik ellenfelünkről, azonban jobbnak érzi csapatát a Jászberénynél. A jászsági csapat vezetőedzője az a Földesi Károly, aki előző szezonban Borsod megyében, a Diósgyőr NBIII.-as csapatánál dolgozott, így jól ismeri csapatunkat.

A szoljon.hu internetes oldalon olvasható cikk a hétvégi mérkőzésről, ahol Földesi Károly nyilatkozik a találkozó előtt:

— A sok távozó és érkező ellenére ugyan többé, kevésbé összeállt az általam eltervezett gárda, ám két játékos még mindig hiányzik a keretből — felelte érdeklődésünkre a JSE újdonsült szakvezetője, Földesi Károly. — Bár az elmúlt napokban két szerb labdarúgónak is szerződési ajánlatot tettünk, még nem kaptunk választ tőlük. Az állomány változása magával hozta, hogy más szerkezetben lépünk pályára. Az eddigi egycsatáros felállás helyet hazai pályán a 4-4-2-es formációt szeretnénk alkalmazni. Ez nagyobb szabadságot biztosít a támadások terén, de nem szabad, hogy mindez a védekezésünk rovására menjen. Hamar Ádámra biztos nem számíthatok a nyitányon, ugyanis az utolsó fordulóban kiállították, Nagy Attila sérülése viszont még rendbe jöhet a kezdésig. Az első meccs mindig különös jelentőséggel bír, azaz jó lenne itthon tartani a három pontot. Helyzetemet talán megkönnyíti, hogy miskolciként talán a bőcsi gárdát ismerem a legjobban a Keleti csoport csapatai közül.
 
 
 
Vezetőedzőnk Tóth László nyilatkozata a Borsod Online oldalán:

A Bőcs KSC idegenben szerepel, ugyancsak szombaton a Jászberény vendégei lesznek.
– A felkészülést követően, a rajt előtt úgy látom, hogy ilyen kiegyensúlyozottan erős keretünk még nem volt. Jobb lehet, hogy igen, de most úgy látom, hogy szükség esetén nem gond, ha cserélnünk kell. Nagy optimizmussal várom a küzdelmeket, de az tény, hogy nem túl ideális az őszi sorsolásunk, hiszen idegenben kezdünk, és a második körben már érkezik is a Ferencváros... A Jászberény talán az egyetlen a Keleti csoportból, akikről nem rendelkezem túl sok információval, szépen „csendben” készültek a szezonra. Azonban azt gondolom, hogy a Bőcs jobb csapat, és ezt a pályán maximális koncentrációval be kell bizonyítani, mert ránk férne a jó rajt.

 
 
A Jászberény várható kezdőcsapata: Szalma — Simon, Lukácsi, Majzik (Nagy A.), Murinai — Móczó, Hevesi-Tóth (Bárkányi), Rebecsák, Mohácsi — Kárpáti (Németh), Bubori.

A Bőcs várható kezdőcsapata: Hamar – Szakszon, Cséke, Martis, Molnár – Siróczki, Irhás, Jeney, Török – Bardi, Zsarnai.(Fotó: Balázs Flórián, Forrás: szoljon.hu, boon.hu)
 
 

Címkék: beharangozó, 2008 ősz
előző hír archivum 2008 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Tabella
hely csapat M pont
1. Hidasnémeti 30 77
2. BTE Felsőzsolca 30 73
3. Gesztely 30 68
4. Bőcs KSC 30 67
5. Cigánd SE 30 58
6. Edelény-Borsodszer 30 55
7. Encs VSC 30 48
8. Bánhorváti 30 47
9. MVSC 30 45
10. Aszaló SE 30 41
11. Emőd 30 30
12. Mezőkeresztes 30 30
13. Nyékládháza 30 23
14. Abaújszántó 30 19
15. Mád 30 10
16. Sárospatak 30 9
Góllövőlista
Szabó Zsolt12
Orosz Tamás12
Titkó Gergő11
Lakatos László8
Irhás Ignác7
Tóth Tamás4
Kerekes Máté3
Pataki Gergő1
El-Sherif Omar1
Nyírcsák Gábor1
 


a title=