Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2021.07.25. vasárnap Kristóf, Jakab
Főoldal » Lapszemle: Bőcsön a harmadik hely már kudarc lenne

Lapszemle: Bőcsön a harmadik hely már kudarc lenne

2009. január. 09. 22:25
Tóth László a napokban történt eseményekkel kapcsolatban nyilatkozott a pepsifoci.hu portálnak. Szóba került Cséke megvásárlása, Irhás Ignác elismerése és az igazolásával kapcsolatos hírek, a felkészülés és a tavaszi előretekintés.

 

- Tóth László először a keretben történt változásokat vette számba.

– Cséke Györgyöt végleg megvásároltuk a Nyíregyházától, és 2,5 éves szerződést kötöttünk vele, míg egy megyebeli fiatal tehetség, Monyók Péter 3 évre kötelezte el magát hozzánk, de elképzelhető, hogy őt kölcsönadjuk majd egy NB III-as klubnak. Sajnos távozónk is van, Gaál Gergő már a civil életét is építi, így ő a munkája miatt a harmadosztályú Tiszaújvároshoz igazolt. Légiósunk, George Menougong külföldre szeretne menni, ha ez nem jönne össze neki, akkor ő is marad nálunk. A fiatal védővel, a jászberényi Póti Krisztiánnal tárgyalásban állunk. Kóka Róbert, illetve a fél évig kölcsönben Baktalórántházán szereplő Mező Ádám sorsa is bizonytalan még, de a nyitott kérdések hétfőre eldőlnek, keddtől már a végleges keretünkkel készülünk – adott helyzetjelentést Tóth László, majd a pepsifoci.hu-nak a csapat legkeresettebb játékosának, Irhás Ignácnak a sorsáról is beszámolt, akinek az átigazolási ügye egyelőre holtpontra jutott.

– A Bőcs tavalyi sikereit nem elsősorban a kiemelkedő egyéni képességeknek, hanem a remek csapatteljesítménynek köszönheti. De a saját nevelésű Irhás Ignác szerintem simán alapember lehetne az NB I-ben is, és bár több klub is érdeklődött iránta, egyelőre nincs újabb fejlemény az ügyében. Két és fél éves szerződés köti hozzánk, és biztos, hogy csak akkor adjuk el őt, ha az egyesület is jól jár, vagyis aprópénzért nem eladó – mondta el véleményét a tréner a Borsod megyében az év legjobb labdarúgójának választott Irhásról, majd a pepsifoci.hu kérésére előretekintett a felkészülési időszakra, és az előttük álló tavaszi szezonra is, amelyből az is kiderült, hogy Bőcsön minimális cél a második hely.

– Ha a második helynél rosszabb helyen végeznénk, az már kudarc lenne, még akkor is, ha a Bőcs sosem volt még dobogós sem. Persze nagyon jó lenne az is, ha minél tovább versenyben tudnánk lenni a Fradival. A héten még csak ráhangoló tréningeket végeztünk, hétvégén pedig Cigándon veszünk részt egy teremtornán, míg jövő héttől kedden és csütörtökön is két edzést tartok. Várhatóan január végén lehetőségünk lesz majd egy egyhetes tiszaújvárosi edzőtáborozásra is – vázolta a borsodiak mestere a gárda előtt álló feladatokat.

 

(Fotó: Balázs Flórián , Forrás: www.pepsifoci.hu )

 


előző hír archivum 2009 következőKapcsolódó cikkek:
Következő mérkőzés
Bőcs KSC
szünet

Tabella
hely csapat M pont
1. Gesztely 13 31
2. BTE Felsőzsolca 13 29
3. Cigánd SE 13 27
4. Hidasnémeti 13 26
5. MVSC 13 24
6. Edelény-Borsodszer 13 24
7. Bőcs KSC 11 23
8. Bánhorváti 12 19
9. Aszaló SE 13 18
10. Encs VSC 13 16
11. Emőd 13 14
12. Mezőkeresztes 13 13
13. Nyékládháza 12 10
14. Abaújszántó 12 9
15. Mád 12 7
16. Sárospatak 11 0
Góllövőlista
Orosz Tamás11
Titkó Gergő6
Szabó Zsolt5
Irhás Ignác2
Kerekes Máté1
Nyírcsák Gábor1
El-Sherif Omar1
Tóth Tamás1
Lakatos László1