Bőcs KSC hivatalos honlapja - Bőcs, foci, utánpótlás, képek

2022.08.15. hétfő Mária
Főoldal » Magyar Kupa 2007/2008 » Bőcs KSC - Nyíregyháza 0-2 (0-1)

Bőcs KSC - Nyíregyháza 0-2 (0-1)


3.forduló

2007.09.05. 16:00

Bőcs KSC
0-2
(0-1)
Nyíregyháza
Bőcs KSC Nyíregyháza
Helyszín: Bőcs, Szabadság u. 36. , 500 néző.
Játékvezető: Oláh Gábor (Butkai Zsolt, Varga Ferenc)
Összeállítás
Bőcs KSC: Matkó – Almási, Czipó, Martis, Vass – Szakszon, Irhás (Siróczki, 51.), Jeney, Kóka (Török, 73.) – Urbin, Varga (Gaál, 59.). Vezetőedző: Tóth László.
Nyíregyháza: Erdélyi – Perényi, Ambrusz (Szilágyi, 55.), Cséke, Cornaci – Vukadinovic, Minczér, Hegedűs, Miskolczi (Krajncz, 80.) – George (Montvai, 74.), Moldován. Vezetőedző: Révész Attila.
Statisztika
Bőcs KSCNyíregyháza
  Gól: Menougong (10.), Vukadinovics (50.)
  Sárga lap: Czipó (75.), Szakszon (87.)Krajncz (83.)
  Jók: KókaVukadinovics, Cornaci, Menougong, Minczér
Képek
Tudósítás
7.percUrbin látta meg jól a védőfalból kimozduló Irhást, aki úgy nézett ki, hogy tiszta gólhelyzetbe kerül, de két vendégvédő közösen szerelte.
10.percVukadinovics játszott be jobb oldalról, a lepattanó labda Menougong elé került, aki 6 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 0-1.gól
20.percCzipó végzett el szabadrúgást saját térfeléről, a játékszer Urbin elé csorgott, aki 19 méterről tüzelt, ám a labda éppen középre ment, Erdélyi pedig magához ölelte azt.
31.percMoldovan passzolt Menougonghoz, aki nagy helyzetben volt, lőtt, a labda öt méterrel elment a kapu mellett, de a játékvezető szerint valaki hozzáért a hazaiak közül. A szögletet Miskolczi végezte, Cséke mozdult az érkező labdára, de nem lett gól belőle.
51.percVukadinovics szánta el magát lövésre 25 méterről, a játékszer a bal kapufáról pattant a hálóba, Matkónak nem volt esélye a hárításra, 0-2.gól
Edzői nyilatkozatok

Tóth László: - Az fáj elsősorban, hogy a Nyíregyházának igazából meg sem kellett izzadnia a győzelemért. Gratulálok a szabolcsiaknak, sok sikert kívánunk nekik a folytatáshoz.

Révész Attila: - A győzelmünkhöz egy pillanatig sem férhetett kétség. A vezető gólunk után kézben tartottuk a mérkőzést, a bőcsieknek komoly helyzetük sem volt.

2.forduló vissza
Következő mérkőzés
Bőcs KSC - Bőcs KSC -
Bőcs KSC -

Tabella
hely csapat M pont
Góllövőlista